ساختمان سرک هجرت کلی ولایت ننگرهار ۱۷ فیصد پیشرفت کاری دارد

mopw_admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۵/۱ - ۱۱:۳۰
ساختمان سرک هجرت کلی ولایت ننگرهار ۱۷ فیصد پیشرفت کاری دارد

ساختمان سرک هجرت کلی ولایت ننگرهار ۱۷ فیصد پیشرفت کاری دارد

این پروژه به قیمت بیشتر از۱۸۵ میلیون افغانی با یک شرکت ساختمانی و سرک سازی خصوصی قرار داد شده که در دو بخش اعمار و ساختمان می گردد.

بخش اول، از بازار درونته آغاز الی هجرت کلی امتداد میابد، دارای بیشتر از ۴ کیلومتر طول، ۶ مترعرض، ۱۵ پایه پلچک، ۹۰ متر دیوار استنادی و ۱.۲ متر شانه های دوطرف سرک می باشد.

بخش دوم، از پل سرخ آب آغاز الی بازار درونته امتداد می یابد، دارای بیشتر از ۲ کیلومتر طول، ۹ مترعرض، ۲ متر گلدان و۲ متر پیاده رو، ۱۵ پایه پلچک و ۱۷۰ متر دیواراستنادی می باشد.

اعمار و ساختمان این سرک باعث ایجاد فرصت های شغلی، بهبود زراعت، تجارت و امکانات انتقال سریع و مصئون اجناس، دسترسی به خدمات اجتماعی و رشد اقتصادی و کاهش ازدحام ترافیکی می شود.

پروژه مذکور از سوی دولت افغانستان تمویل می گردد که تا کنون ۱۷ فیصد پیشرفت کاری دارد.

وزارت فواید عامه – کابل

۳۱ سرطان ۱۳۹۹

10 months 1 week ago

.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۴ - ۱۰:۲۶
Background image

پروژه اعمار و ساختمان سرک ولسوالی نجراب ولایت کاپیسا به طول ۱۳.۴کیلومتر ازسوی وزارت فوایدعامه به شدت جریان دارد

پروژه اعمار و ساختمان سرک ولسوالی نجراب ولایت کاپیسا به طول ۱۳.۴ کیلومتر، به ارزش ۳۹۲ میلیون افغانی میان وزارت فوایدعامه ا.ا.ا و یکی از شرکت ساختمانی‌وسرکسازی قرارداد گردیده است و اکنون. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۱۱:۴۶
Background image

کارساخت تعمیر اداری ریاست فوایدعامه پکتیکا به ارزش بیش از ۱۳.۷ میلیون افغانی تکمیل و به بهره‌ برداری سپرده شد

پروژه اعمار و ساختمان تعمیر اداری ریاست فوایدعامه ولایت پکتیکا به ارزش مجموعی ۱۳میلیون و ۷۲۱ هزار افغانی ازسوی وزارت فوایدعامه ‌ا.ا.ا تکمیل و با حضور محترم مولوی عبدالخالق عابد والی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۹ - ۱۳:۵۵
Background image

در ماه جوزا از طریق خطوط آهن ۷۹۷۴۸۲ متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

از آغاز الی ختم ماه جوزا سال ۱۴۰۵هـ.ش. از طریق خطوط آهن وزارت فواید عامه افغانستان ۷صد و ۹۷هزار و۴۸۲متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان ۵۳۸۸۸۹  متریک. . .

BACK TO NEWS