وزیر محترم فوایدعامه از جریان کار اعمار لین دوم شاهراه کابل-جلال‌آباد بازدید کرد

kalim_admin
شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۷ - ۱۴:۱۶
د ټولګټو وزارت محترم وزیر د کابل – جلال آباد لویې لارې د دویم لین سړک له رغنیزو چارو څخه لیدنه وکړه

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه ا.ا.ا، در حالیکه وی را یک تیم تخنیکی همراهی می نمود، از جریان کار اعمار بخش ۳۲ کیلومتر لین دوم شاهراه کابل-جلال آباد از طرف کابل که اکنون کار آن تا شانزده کیلومتری جریان دارد بازدید نمود.

در جریان این بازدید، وزیر محترم فواید عامه به تیم‌های تطبیق‌کننده پروژه و مسئولان شرکت قراردادی در مورد تسریع جریان کار پروژه، کیفیت بهتر و تکمیل پروژه در زمان تعیین ‌شده هدایات لازم را داد و مسئولان شرکت قراردادی نیز اطمینان دادند که کار این پروژه را با کیفیت بهتر، مطابق مشخصات تخنیکی و در زمان تعیین‌شده تکمیل خواهند کرد.

این بخش شاهراه کابل – جلال‌آباد که از سمت کابل در ادامه سرک کانکریتی قبلی موقعیت دارد، شامل ساخت یک پایه پل و ۷۶ پایه پلچک می‌باشد که از این میان، کار ساخت ۷ پایه پلچک آن تکمیل و کار ساخت پلچک‌های باقی‌مانده نیز با سرعت جریان دارد.

قابل یادآوری است که کار اعمار یک بخش این شاهراه به طول ۲۲ کیلومتر از سمت ولایت ننگرهار قبلا آغاز شده و به امتداد آن کار اعمار بخش دیگر آن نیز به طول ۲۰ کیلومتر در سال جاری قرارداد شده است و در حال حاضر، کار هر دو بخش عملاً جریان دارد.

وزارت فواید عامه ا.ا.ا با توجه به اهمیت اقتصادی و ترانزیتی این شاهراه و به‌منظور حل مشکلات ترانسپورتی هموطنان، کار اعمار و ساختمان لین دوم شاهراه کابل – جلال‌آباد را آغاز کرده است که با تکمیل شدن آن، مشکلات ترانسپورتی هموطنان و تاجران تا حد زیادی برطرف خواهد شد.

1 year ago

.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۰:۴
Background image

کار آسفالت ریزی بخش چهارم لین دوم سرک کابل - غزنی به طول ۲۲.۳ کیلومتر آغاز شد

کار اعمار اساسی لات چهارم لین دوم سرک کابل – غزنی به طول ۲۲.۳کیلومتر میان وزارت فوایدعامه و سکتور خصوصی قرارداد شده بود که کار آسفالت طبقه اول آن تا کیلومتر ۸.۳ تکمیل و در حال حاضر. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۳۰ - ۱۵:۱۸
Background image

پروژه نصب گاردریل‌ها در مسیر سرک ولسوالی شهرستان ولایت دایکندی آغاز شد

پروژه نصب گاردریل‌ها ( کتاره های حفاظتی) در کنار سرک از ساحه کهنه ده نیلی الی بازار بند برلان ولسوالی شهرستان ولایت دایکندی، به طول ۹۶۰متر و به ارزش ۵میلیون و ۹۲۰هزار افغانی، از سوی. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۹:۲۵
Background image

وزیر محترم فواید عامه از جریان کار اعمار سرک چک – دایمیرداد بازدید نمود

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه ا.ا.ا، در حالیکه شماری از روئسای تخنیکی وزارت وی همراهی می کرد به ولایت میدان وردک سفر نمود و از جریان کار اعمار سرک چک – دایمیرداد. . .

BACK TO NEWS