کار ترمیم و احداث ۱۴ کیلومتر سرک در ولایت دایکندی از سوی وزارت فوایدعامه به ارزش ۱۵میلیون افغانی آغاز گردید!

kalim_admin
Mon, Sep 02 2024 3:23 PM
دایکندی

کار ترمیم و احداث ۱۴ کیلومتر سرک در دو لات از منطقه تپه لادوگگ الی قریه پلستو ولسوالی پاتو ولایت دایکندی به ارزش ۱۵میلیون افغانی از سوی وزارت فوایدعامه آغاز گردید، امتداد این سرک؛ ولایت دایکندی را با ارزگان و از آن طریق به ولایت کندهار وصل می نماید.

لات اول این پروژه به طول ۷.۲ کیلومتر به ارزش ۸۳۲۸۴۴۲ افغانی و لات دوم ان به طول ۶.۷ کیلومتر به ارزش ۶۶۷۱۵۵۸ افغانی میان وزارت فوایدعامه و دو شرکت ساختمانی و سرک سازی قرارداد گردیده است که کار اعمار و احداث آن رسما آغاز و اکنون در ساحه عملاً جریان دارد.

با ترمیم و احداث این سرک مشکلات ترانسپورتی مردم حل گردیده و در حمل و نقل فراورده های زراعتی سهولت های زیادی را فراهم می نماید.

قابل یاد آوری است؛ در جریان کار این پروژه برای شماری از باشندگان محل به شکل مستقیم و غیر مستقیم  فرصت های کار فراهم شده است.

دفتر مطبوعاتی وزارت فواید عامه

.

1 year 9 months ago

.

تازه ترین اخبار

Tue, Jul 27 2021 1:35 PM
Background image

Maintenance of 6.98 km part of Kabul-Kandahar highway completed

Zabul: Ministry of Public Works announced the periodic maintenance and rebuilding of a 6.98-kilometer long road in the Shajoi district of Zabul province, which is a part of the Kabul. . .

Tue, Jul 27 2021 1:09 PM
Background image

Daikundi: The urban roads of Nili City reach 73% progress

The 8.8 km long and 14 meters wide urban roads project in Nili city, the capital of Daikundi province, is underway and has reached 73% of physical progress, so far.

According to the. . .

BACK TO NEWS