اعلان دعوت به داوطلبیاسفالت ریزی سرک از چوک ولایت میدان شهر الی بازار درانی به طول۱۲ کیلومتر.

ashraf_admin
اعلان دعوت به داوطلبیاسفالت ریزی سرک از چوک ولایت میدان شهر الی بازار درانی به طول۱۲ کیلومتر.

Publish Date

Closing Date

نظر به استعجالیت کاری و به منظور تسریع و تکمیل زود هنگام کار باقی مانده سرک پروژه ارغندی- درانی، وزارت فواید عامه از تمام داوطلبان علاقمند که  دارایی توانایی مالی، ماشینری و تجهیزات، پرسونل تخنیکی و فنی،ظرفیت، قابلیت و مهارت های تخنیکی، فنی  و مسلکی باشند و با مدت تعیین شده بتوانند کار احجام مربوطه پروژه فوق را بوجه احسن تکمیل نمایند دعوت بعمل می آرود که درخواست ها و اسناد مربوطه خویش را الی تاریخ 22/3/1445 روز شنبه به ریاست تدارکات وزارت فوایدعامه تسلیم نمایند.

بعد از تثبیت و تشخیص معیارات و قیمت ها با داوطلب که معیارات و شرایط مربوطه را تکمیل و دارایی قیمت مناسب باشد از روش منبع واحد همزمان عقد قرارداد صورت میگیرد.

حد اقل معیارات و شرایط مربوطه قرار ذیل است:

  1. داشتن توانایی مالی: به اندازۀ مبلغ(50,000,000)   ملیون افغانی از بانک/ مراجع معتبر پولی؛
  2. داشتن ماشینری و وسایط مورد ضرورت پروژه ( طبق لیست ماشینری مورد ضرورت پروژه )؛
  3. تضمین آفر: مبلغ (4,000,000) افغانی نقدی/ بانکی؛
  4. داشتن کارمندان کلیدی( طبق لیست کارکنان کلیدی مورد ضرورت پروژه)؛
  5. داشتن مهارت، قابلیت و ظرفیت فنی و مسلکی؛
  6. مدت زمان تکمیل کار: (20) روز تقویمی یعنی داوطلب باید روزانه حد اقل 600 متر طول قابلیت اسفالت ریزی را داشته باشد؛

نوت: به داوطلبان که ماشینری و وسایط مورد ضرورت پروژه را زودتر در ساحه تهیه و آماده داشته باشند و همچنان داوطلبان که دارای تجربه خوب باشند ارجحیت داده می شود.

2 years 1 month ago

.

More tenders

شنبه ۱۴۰۴/۴/۷ - ۱۱:۱۹
Background image

اعلان دعوت به داوطلبی - پروژه اعضای ساختمان پل جدید ده زیارت بالای دریای علیشنگ واقع در مسیر سرک حلقوی شهر مهترلام بابا - ولایت لغمان

 

وزارت فواید عامه از تمام داوطلبان واجد شرایط دعوت می نماید تا در پروسه داوطلبی (پروژه اعضای ساختمان پل جدید ده زیارت بالای دریای علیشنگ واقع در مسیر سرک حلقوی شهر مهترلام بابا - . . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۵ - ۹:۴۳
Background image

اعلان دعوت به داوطلبی - پروژه ترمیم اساسی سرک مدرسه نور المدارس مستوفی بازار ولسوالی اندر ولایت غزنی

وزارت فواید عامه از تمام داوطلبان واجد شرایط دعوت می نماید تا در پروسه داوطلبی ( پروژه ترمیم اساسی سرک مدرسه نور المدارس مستوفی بازار) ولسوالی اندر ولایت غزنی به طول 3.170 کیلومتر ) . . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۳ - ۱۴:۳
Background image

اعلان دعوت به داوطلبی - پروژه اعمار و احداث دو کمپلکس مکمل ترازوهای تورکوتل و میدان هوایی ولایت کندهار

وزارت فواید عامه از تمام داوطلبان واجد شرایط دعوت می نماید تا در پروسه داوطلبی ( پروژه اعمار و احداث دو کمپلکس مکمل ترازوهای تورکوتل و میدان هوایی ولایت کندهار) اشتراک نموده و سافت کاپی . . .

Back to tenders