جلسه اداری وزارت فوایدعامه تدویر گردید

ashraf_admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۲/۱۰ - ۱۲:۵۲
جلسه اداری وزارت فوایدعامه تدویر گردید

جلسه نوبتی اداری وزارت فوایدعامه تحت ریاست محترم ملا محمد عیسی ثانی سرپرست وزارت فوایدعامه با حضورداشت مولوی عبدالکریم فاتح معین تخنیکی و روئسای وزارت  تدویر گردید.
 
در نخست جلسه با آیات قرآن عظیم الشان آغاز شده و محترم محمد عیسی ثانی سرپرست وزارت فوایدعامه طی سخنانی رهنمودی گفت: وزارت فوایدعامه یک نهاد سکتوری و خدماتی است و تلاش نمائید که شب و روز بخاطر سهولت های ترانسپورتی به مردم افغانستان کار و خدمت نمائید.
محترم ملا محمد عیسی ثانی گفت: ما وعده کردیم که به مردم افغانستان خدمت می کنیم و انشاءالله شب و روز به مردم کار می نمائیم.
 
سرپرست وزارت فوایدعامه افزود: کار اعمار و ترمیم اساسی شاهراه کابل – کندهار که در چند بخش مختلف از (طریق تول پلازا، در بدل معادن و با بودجه این وزارت) با شرکت ها شاختمانی و سرکسازی قرارداد گردیده است، کار شان را رسماً بزودی آغاز می نمایم.

وی گفت: آنعده پروژه های که کار آن در ولایات مختلف افغانستان، فیصدی کم باقی‌مانده است، وزارت فوایدعامه با در نظر داشت امکانات مالی درباره آنها نیز تصمیم خواهد گرفت.
 
سرپرست وزارت فوایدعامه به روئسای مرکزی و ولایتی هدایت تا در قسمت حل مشکلات ترانسپورتی مردم و حفظ و مراقبت سرک ها کار های اساسی انجام دهند تا هموطنان عزیز به سهولت رفت و آمد کرده بتوانند.
 
در ادامه جلسه، روئسای وزارت در مورد سروی و دیزاین پروژه ها، حریم سرکها، استقامت های کاری و آغاز کار پروژه های جدید، مسایل مالی و تدارکاتی، همکاری و هماهنگی بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
 
دفتر مطبوعاتی وزارت فوایدعامه  

9 months 2 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۸:۱۴
Background image

معین خط‌ آهن وزارت فواید عامه ا.ا.ا در رأس یک هیئت، به منظور گسترش همکاری‌های ریلی به کشور ایران سفر نموده

محترم الحاج مولوی محمد اسحاق صاحب‌ زاده، معین خط آهن وزارت فواید عامه، در رأس یک هیئت عالی رتبه ا.ا.ا، که در ترکیب آن محترم مولوی عبدالرحمن قانت، معین برنامه‌ها و پالیسی وزارت معادن و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۸ - ۱۵:۲۰
Background image

گام مهم دیگری به سوی رشد اقتصادی و توسعه شبکه ترانسپورتی کشور کار قیرریزی سرک کنر – نورستان آغاز شد

وزارت فوایدعامه ا.ا.ا به منظور توسعه شبکه ترانسپورتی کشور و وصل نمودن مناطق دوردست، کار قیرریزی سرک کنر – نورستان را از سمت ولایت نورستان به سوی ولایت کنر آغاز نمود که گام مهمی در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۳ - ۱۰:۱۵
Background image

دو تن از روئسای وزارت فواید عامه تغییر و تبدیل شدند

به اساس پیشنهاد وزارت فواید عامه و حکم شماره (۸۱۴۶) مورخ (۳۰/۱۱/۱۴۴۷) مقام عالی ریاست‌الوزرا ا.ا.ا، محترم انجنیر نادرشاه ځاځی که قبلاً به حیث رئیس ریاست مدیریت پروژه‌های این وزارت ایفای. . .

BACK TO NEWS