در ماه ثور از طریق خطوط آهن (۳۳۲۸۳۷) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

kalim_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۲ - ۱۴:۲۴
در ماه ثور از طریق خطوط آهن (۳۳۲۸۳۷) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

از آغاز تا ختم ماه ثور سال ۱۴۰۴هـ.ش. از طریق خطوط آهن وزارت فواید عامه افغانستان (۳۳۲۸۳۷) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان (۲۴۷۰۴۲) تُن، بندر آقینه (۳۲۱۱۷) تُن، بندر تورغندی (۲۳۱۶۸) تُن و خواف-هرات (۳۰۵۰۹) تُن، مجموعاً (۳۳۲۸۳۷) متریک تُن که شامل اموال نفتی، غیر نفتی و دیگر مواد می شود؛ به کشور وارد و صادر شده است.

در مجموع انتقالات یک بخش آن ترانزیت و صادرات می باشد، در ماه ثور (۱۶۷۷۲) تُن اموال تجارتی ترانزیت و صادر شده که مقدار زیاد آن میوه خشک، سنگ های معدنی، کچالو، برنج و جوس آب آنار است.

هر چه سطح صادرات واردات از طریق خط آهن افزایش می یابد، فرصت های شغلی بیشتری فراهم می شود، عواید ملی افزایش می یابد و راه به سوی ثبات اقتصادی، توسعه و خودکفایی فراهم می‌شود.

وزارت فوایدعامه تلاش می نماید تا شرایط مناسبی را برای انتقالات و سهولت ‌های بیشتری را برای تجاران فراهم نماید و بمنظور افزایش عواید ملی، روند انتقالات اموال تجارتی را از طریق خطوط آهن دوامدار و سریع نماید

3 months 1 week ago

.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۳ - ۱۲:۳۱
Background image

کار اعمار لات اول سرک لین دوم کابل – غزنی به طول ۲۴.۵ کیلومتر جریان دارد

از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا کار اعمار اساسی سرک لین دوم کابل – غزنی در سه بخش آغاز شده است و هم‌اکنون کار اعمار لات اول این پروژه به طول ۲۴.۵ کیلومتر جریان دارد.

لات اول این سرک از. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۲ - ۱۲:۱۶
Background image

وزیر فواید عامه در دو دیدار جداگانه با مسئولان شماری از شرکت‌های ترکی دیدار نمود

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه، در حالی‌ که  محترم مولوی محمد اسحاق صاحب زاده معین خط آهن و شماری از رؤسای این وزارت نیز حضور داشتند، در دو دیدار جداگانه با محترم محمد. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۲ - ۹:۵۴
Background image

کار دو پروژه به ارزش ۹.۶ میلیون افغانی در ولایت لوگر تکمیل گردید

از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا کار دو پروژه به ارزش مجموعی ۹.۶ میلیون افغانی در ولایت لوگر تکمیل و با حضور داشت محترم مولوی محمد انور دین پرور، معاون مقام ولایت لوگر، محترم مولوی جنت گل. . .

BACK TO NEWS