در هفته گذشته از طریق خط آهن وزارت فواید عامه۱۶۹۵۶۵ متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

kalim_admin
پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۱:۴۲
در هفته گذشته از طریق خط آهن وزارت فواید عامه۱۶۹۵۶۵ متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

در هفته گذشته از تاریخ (۲۲  الی  ۲۸حوت، سال ۱۴۰۴ هـ.ش.) از طریق خطوط آهن وزارت فوایدعامه افغانستان ۱۶۹۵۶۵  متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان ۱۰۸۰۸۶ تُن، بندر آقینه ۱۸۵۳۱تُن، بندر تورغندی ۲۰۹۰۱تُن و خواف–هرات ۲۲۰۴۷ تُن؛ مجموعاً ۱۶۹۵۶۵ متریک تُن که شامل اموال نفتی، غیر نفتی و سایر مواد می‌شود، به کشور وارد سده  است.

در مجموعه انتقالات یک بخش آن صادرات است، در هفته گذشته ۱۲۶۲ تُن اموال تجارتی صادر شده که مقدار زیاد آن میوه خشک  وجوس آب انار است.

هر چه سطح صادرات واردات از طریق خط آهن افزایش می یابد، فرصت های شغلی بیشتری فراهم می شود، عواید ملی افزایش می یابد و راه به سوی ثبات اقتصادی، توسعه و خودکفایی فراهم می‌شود.

وزارت فوایدعامه  ا.ا.ا تلاش می نماید تا شرایط مناسبی را برای انتقالات و سهولت ‌های بیشتری را برای تجاران فراهم نماید و بمنظور افزایش عواید ملی، روند انتقالات اموال تجارتی را از طریق خطوط آهن دوامدار و سریع نماید.

1 year 1 month ago

.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۵:۳
Background image

رئیس جدید تضمین کیفیت پروژه‌های وزارت فواید عامه معرفی شد

بر اساس پیشنهاد وزارت فواید عامه و حکم شماره (۲۳۷۸) مورخ (۲۵/۴/۱۴۴۸) مقام عالی ریاست‌الوزراء، محترم انجنیر محمد اکبر فایق در بست دوم  به‌ حیث رئیس جدید تضمین کیفیت پروژه‌های وزارت فواید. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۵:۲۷
Background image

کار بازسازی سرک بندر شیخ ابونصر فراهی به طول ۶۴ کیلومتر آغاز شد

کار بازسازی  سرک میل ۷۸ (ابونصر فراهی) ولایت فراه به طول ۶۴ کیلومتر، از سوی جمهوری اسلامی ایران در همآهنگی با وزارت فواید عامه ا.ا.ا، روزگذشته با حضور محترم ملا محمد حافظ مجاهد، والی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۳:۲۵
Background image

کار ترمیم فرش سرک شاهراه بادغیس – هرات به ارزش بیش از ۳۱.۷ میلیون افغانی آغاز شد

کار ترمیم فرش سرک و ساخت دیوارهای استنادی شاهراه بادغیس – هرات، از ساحه قلعه‌نو - بازار لامان ولایت بادغیس را به ارزش بیش از ۳۱.۷ میلیون افغانی، از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا، با حضور. . .

BACK TO NEWS