در هفته گذشته از طریق خط آهن (۹۷۵۲۲) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

kalim_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۳ - ۱۲:۲۲
در هفته گذشته از طریق خط آهن (۹۷۵۲۲) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

در هفته گذشته از تاریخ (۴ الی ۱۰ ميزان، سال ۱۴۰۴ هـ.ش.) از طریق خطوط آهن وزارت فوایدعامه افغانستان (۹۷۵۲۲) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان (۷۳۸۲۵) تُن، بندر آقینه (۲۰۴۲) تُن، بندر تورغندی (۱۵۰۶۷) تُن و خواف–هرات (۶۵۸۸) تُن؛ مجموعاً (۹۷۵۲۲) متریک تُن که شامل اموال نفتی، غیر نفتی و سایر مواد می‌شود، به کشور وارد و صادر شده است.

در مجموعه انتقالات یک بخش آن صادرات است، در هفته گذشته (۳۲۷) تُن اموال تجارتی صادر شده که مقدار زیاد آن میوه خشک و جوس آب آنار است.

هر چه سطح صادرات واردات از طریق خط آهن افزایش می یابد، فرصت های شغلی بیشتری فراهم می شود، عواید ملی افزایش می یابد و راه به سوی ثبات اقتصادی، توسعه و خودکفایی فراهم می‌شود.

وزارت فوایدعامه ا.ا.ا تلاش می نماید تا شرایط مناسبی را برای انتقالات و سهولت ‌های بیشتری را برای تجاران فراهم نماید و بمنظور افزایش عواید ملی، روند انتقالات اموال تجارتی را از طریق خطوط آهن دوامدار و سریع نماید.

11 months 3 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۰:۵۷
Background image

وزیر فواید عامه از بخش‌های بازسازی‌شده سرک ارملک–لامان در ساحه کوتل سبزک بازدید کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه ا.ا.ا، در ادامه سفر کاری خود به ولایت هرات، از بخش‌های بازسازی‌شده سرک ارملک–لامان در ساحه کوتل سبزک درحالیکه محترم قاری مولوی محمدیونس. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۹:۲۲
Background image

وزیر محترم فواید عامه از جریان کار توسعه و تأسیسات جدید ایستگاه خط آهن بندر تورغندی دیدار نمود

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه ا.ا.ا در حالیکه وی را یک تیم تخنیکی همراهی می نمود، در جریان سفر کاری خویش به ولایت هرات، از جریان کار توسعه و تأسیسات جدید ایستگاه خط. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۹ - ۱۳:۵۶
Background image

کار اعمار سرک چک – دایمیرداد به طول ۶۰ کیلومتر در ولایت میدان وردگ جریان دارد

وزارت فواید عامه ا.ا.ا کار اعمار سرک چک – دایمیرداد ولایت میدان وردگ را به ارزش ۲ میلیارد و ۴۰ میلیون افغاني با دو شرکت خصوصی قرارداد نموده بود که اکنون علاوه بر کار دیزاین آن کار اعمار. . .

BACK TO NEWS