دو پروژه حفظ و مراقبت به ارزش بیش از ۲۵ میلیون افغانی در ولایت لوگر آغاز گردید

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۶/۲ - ۱۲:۳۲
دو پروژه حفظ و مراقبت به ارزش بیش از ۲۵ میلیون افغانی در ولایت لوگر آغاز گردید

کار اعمار و بازسازی ۶۵۰ متر دیوار استنادی و ۱۶ پایه پلچک از سوی ریاست فواید عامه ولایت لوگر آغاز گردید و اکنون جریان دارد.

این پروژه میان وزارت فوایدعامه و یک شرکت سرک سازیخصوصی  به ارزش ۲۵ میلیون افغانی قرارداد شده و بودجه آن از سوی وزارت فواید عامه پرداخت میشود که کار آن تا ۴۵ روز آینده تکمیل خواهد شد.
قابل ذکر است، در جریان کار این پروژه برای شماری از باشندگان محل زمینه کاری فراهم شده و هدف از تطبیق این پروژه جلوگیری از تخریب بیشتر شاهراه کابل – گردیز می باشد.

7 months 2 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۱۴:۹
Background image

کار اعمار لات چهارم لین دوم شاهراه کابل–غزنی به طول ۲۲.۳ کیلومتر آغاز شده جریان دارد

کار اعمار لات چهارم سرک لین دوم شاهراه کابل–غزنی به طول ۲۲.۳ کیلومتر از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا با سکتور خصوصی قرارداد گردیده، اکنون کار آن آغاز شده و عملاً جریان دارد.

در امتداد. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۸:۲۵
Background image

وزیر فواید عامه ا.ا.ا با سفیر ایران دیدار کرد

محترم الحاج ملا محمدعیسی ثانی، وزیر فواید عامه ا.ا.ا، با محترم علیرضا بیکدلی، سفیر جمهوری اسلامی ایران، در دفتر کاری‌اش در حالی که محترم مولوی عبدالکریم فاتح، معین تخنیکی وزارت فواید. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۵ - ۱۴:۲۱
Background image

وزیر فواید عامه از ساحه لغزش کوه (تنگی غارو) شاهراه کابل – جلال‌آباد بازدید نمود

امروز شنبه، محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی وزیر فواید عامه ا.ا.ا به ساحه تنگی غارو شاهراه کابل–جلال‌آباد سفر نمود و از محل لغزش کوه در حالی بازدید نمود ‌که تیم‌ های انجنیری و تخنیکی. . .

BACK TO NEWS