دیدار سرپرست و نامزد وزیر وزارت فوایدعامه با معاون والی، نمایندگان مردم در شورای ملی، رئیس شورای ولایتی و شماری از اعضای حرکت راه و روشنی ولایت غور

mopw_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۸/۵ - ۹:۱۳
دیدار سرپرست و نامزد وزیر وزارت فوایدعامه با معاون والی، نمایندگان مردم در شورای ملی، رئیس شورای ولایتی و شماری از اعضای حرکت راه و روشنی ولایت غور

دیدار سرپرست و نامزد وزیر وزارت فوایدعامه با معاون والی، نمایندگان مردم در شورای ملی، رئیس شورای ولایتی و شماری از اعضای حرکت راه و روشنی ولایت غور

انجنیر نجیب الله یمین سرپرست و نامزد وزیر وزارت فوایدعامه با حبیب الله رادمنش معاون والی، نمایندگان مردم در شورای ملی، رئیس شورای ولایتی، محاسن سفیدان و شماری از اعضای جامعه مدنی و حرکت راه و روشنی ولایت غور روی آغاز کار ۴۶ کیلومتر سرک در آن ولایت در دفتر کارش دیدار و گفتگو نمودند.

در این دیدار آنها به بیان اینکه غور از جمله ولایت های کمتر انکشاف یافته است، سرک های اسفالتی ندارد و راه های مواصلاتی کمتر به مرکز دارد، تطبیق بیشتر پروژه ها در سال مالی ۱۴۰۰، حفظ و مراقبت سرک ها، باز نگهداشتن راه های مواصلاتی و برف پاکی های زمستانی، حل مشکلات مالی شرکت های قراردادی که در ساحه کار می نمایند و افزایش ماشینری ریاست فوایدعامه ولایت غور بخاطر حفظ و مراقبت سرکها در آن ولایت را خواستار گردیدند.

انجنیر نجیب الله یمین سرپرست و نامزد وزیر وزارت فوایدعامه، در مورد پروژه های وزارت فوایدعامه در ولایت غور به طور مفصل صحبت نموده گفت: "تطبیق پروژه های انکشافی در ولایت غور در اولویت کاری من قرار دارد"

سرپرست وزارت فوایدعامه افزود: "مراحل تخنیکی و تدارکاتی ۴۶ کیلومتر سرک در ولایت غور تکمیل ګردیده و شخصاًآڼرا تعقیب می نمایم تا کار پروژه آغاز گردد". وی به بخش های مالی، تدارکاتی و تخنیکی هدایت داد تا در قسمت حفظ و مراقبت سرکها، افزایش ماشینری ریاست فوایدعامه، حل مشکلات شرکت های قراردادی، رسیدگی به خواسته های مردم با توجه به امکانات وزارت اقدام عملی نمایند.

وی، از بزرگان ولایت غور خواست تا در قسمت ساخت یک پلان منظم بخاطر اولویت بندی پروژه ها، تطبیق آنها و حفظ و مراقبت سرکها با وزارت فوایدعامه همکاری نمایند که از سوی بزرگان آن ولایت پذیرفته شد و وعده همکاری همه جانبه را نمودند.

وزارت فوایدعامه – کابل

۴ میزان ۱۳۹۹

 

9 months ago

.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲ - ۷:۵۹
Background image

کار ترمیم پورت پنجم خط آهن حیرتان–مزارشریف تکمیل و دوباره فعال شد

کار ترمیم پورت پنجم خط آهن حیرتان–مزارشریف تکمیل، و امروز با حضور محترم الحاج ملا عبدالغنی برادر آخند، معاون اقتصادی ریاست‌الوزراء ا.ا.ا، محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی وزیر فواید عامه،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۱ - ۱۳:۰
Background image

کار اسفالت ریزی سرک شرنه – متاخان – زرمت به طول ۳۸.۷ کیلومتر در ولایت پکتیکا حدود ۵۵ درصد پیشرفت فزیکی جریان دارد

کار اسفالت ریزی سرک  شرنه – متاخان - زرمت ولایت پکتیا به طول ۳۸.۷ کیلومتر به ارزش نزدیک به یک میلیارد افغانی میان وزارت فواید عامه و سکتور خصوصی قرارداد شده است و درحال حاضر با ۵۵ درصد. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۸:۵۸
Background image

وزیر فواید عامه در جریان سفر کاری خویش به ولایت‌های نورستان، کنر و لغمان از جریان کار شماری پروژه‌های انکشافی بازدید کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه ا.ا.ا در حالیکه شماری از رؤسا و انجنیران وزارت همراهی می نمود، روز چهارشنبه و پنجشنبه هفته گذشته به ولایت‌های نورستان، کنر و لغمان سفر. . .

BACK TO NEWS