سرپرست وزارت فوایدعامه از پروژه های تحت کار این وزارت در ولایت کاپیسا بازدید نمود

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۶/۲۰ - ۱۰:۱۹
سرپرست وزارت فوایدعامه از پروژه های تحت کار این وزارت در ولایت کاپیسا بازدید نمود

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، سرپرست وزارت فوایدعامه؛ در حالیکه وی را شماری از روئسای وزارت همراهی می نمود، طی یک سفر رسمی به ولایت کاپیسا از پروژه های تحت کار این وزارت در آن ولایت بازدید و نظارت نمود. در این سفر؛ سرپرست وزارت فوایدعامه از جریان کار ۱۶ کیلومتر سرک و دیوار استنادی گلدان الی پل گلبهار، کار ترمیم ۶ پایه پلچک از چوک گلدان الی تپه احمد بیک، کار ترمیم ۴ پایه پلچک از تپه احمد بیک الی دوراهی شینکی، کار ترمیم فرش سرک پل صیاد تا ده بابا علی و کار اعمار ترازوی ولسوالی تگاب بازدید نموده و به مسوولین پروژه ها جهت تطبیق بهتر آنها هدایات لازم دادند. این پروژه ها به ارزش ۹.۴ میلیون افغانی با شرکت های مختلف قرارداد شده اند. همچنان در این سفر، محترم قاری احسان الله بریال والی کاپیسا، در دیداری که با سرپرست وزارت فوایدعامه داشت، ضمن خوش آمدید؛ در مورد پروژه تحت کار و مشکلات ترانسپورتی مردم صحبت نموده و خواهان ترمیم قسمت های تخریب شده‌ی سرک مسیر سروبی، ترمیم سرک ولسوالی اله سای، ساختمان سرک بدرآب به طول ۳.۵ کیلومتر و ترمیم پل چورغل گردید. سرپرست وزارت فوایدعامه که از مسیر سرک های مختلف ولایت کاپیسا در این سفر بازدید نموده بود به مسوولین مربوطه هدایت تا پروژه های که از سوی مقام محترم ولایت و بزرگان قومی تقاضا شده است شامل پلان نموده که با تمویل وجوه مالی، کار آنها آغاز شود. قابل ذکر است؛ محترم انجنیر فضل الباری بلوچ، رئیس منابع بشری و محترم عبدالعلیم خورشید، متخصص ارشد امور مالی وزارت، بخش منابع بشری و مالی ریاست فوایدعامه کاپیسا بررسی و ارزیابی نمودند و جهت بهبود کارها به کارمندان آن ریاست توصیه ها و هدایات لازم دادند.

7 months ago

.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۱:۴۲
Background image

در هفته گذشته از طریق خط آهن وزارت فواید عامه۱۶۹۵۶۵ متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

در هفته گذشته از تاریخ (۲۲  الی  ۲۸حوت، سال ۱۴۰۴ هـ.ش.) از طریق خطوط آهن وزارت فوایدعامه افغانستان ۱۶۹۵۶۵  متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان ۱۰۸۰۸۶ تُن. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۵ - ۱۲:۲۴
Background image

کار بازسازی طبقه دوم ۶۱.۲ کیلومتر سرک فراه – فراه‌رود جریان دارد

از سوی وزارت فواید ا.ا.ا، کار اسفالت طبقه دوم ۶۱.۲ کیلومتر سرک فراه – فراه ‌رود به ارزش بیش از ۳۹۵ میلیون افغانی در ولایت فراه جریان دارد.

این سرک از منطقه ریگی ولایت فراه آغاز شده و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۴ - ۹:۱۳
Background image

وزیر فواید عامه به ولایت لوگر سفر کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه، امروز شنبه در سومین روز عید به ولایت لوگر سفر کرده و از جریان کارهای ساختمانی شماری از پروژه‌ها بازدید به‌عمل آورد.

وی در جریان این سفر. . .

BACK TO NEWS