سمینار ۱۰ در راستای تطبیق پلان های سالانه وزارت فواید عامه برگزار گردید

ashraf_admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۷/۷ - ۱۱:۵۵
سمینار ۱۰ در راستای تطبیق پلان های سالانه وزارت فواید عامه برگزار گردید

به اساس پلان های سالانه وزارت فوایدعامه و تطبیق حکم مقام عالی ریاست الوزرا سمینار ۱۰ روزه‌ی ظرفیت سازی برای شماری از کارمندان این وزارت برگزار گردید.

 در این سمینار در مورد مسایل مالی، اداری و تدارکاتی توسط اساتید مسلکی و مجرب وزارت مالیه برای کارمندان این معلومات ارایه گردید.

وزارت فوایدعامه در هماهنگی با نهاد ذیربط در قسمت ارتقای ظرفیت کارمندان تلاش می نماید و روند ارتقای ظرفیت در بخش تخنیکی نیز ادامه دارد.

دفتر مطبوعاتی وزارت فوایدعامه

1 year 1 month ago

.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۷/۴ - ۱۳:۵۲
Background image

وزیر محترم فوایدعامه از جریان کار شماری از پروژه های این وزارت در ولایات غزنی، پکتیکا و پکتیا بازدید کرد

محترم الحاج ملامحمد عیسی ثانی، وزیر فوایدعامه ا.ا.ا، درحالیکه شماری از رؤسای تحنیکی و رؤسای فوایدعامه ولایت های پکتیا و پکتیکا نیز وی را همراهی مینمودند، روز پنجشنبه و جمعه هفته گذشته. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۱۲:۱۸
Background image

وزیر محترم فواید عامه با معاون برنامه ریزی و مدیریت منابع وزارت راه و شهرسازی ایران دیدار کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی وزیر فوایدعامه ا.ا.ا با محترم سید عبدالله ارجایی، معاون برنامه‌ریزی و منابع وزارت راه و شهرسازی جمهوری اسلامی ایران در دفتر کاری خویش دیدار کرد. در این. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۰:۴
Background image

کار آسفالت ریزی بخش چهارم لین دوم سرک کابل - غزنی به طول ۲۲.۳ کیلومتر آغاز شد

کار اعمار اساسی لات چهارم لین دوم سرک کابل – غزنی به طول ۲۲.۳کیلومتر میان وزارت فوایدعامه و سکتور خصوصی قرارداد شده بود که کار آسفالت طبقه اول آن تا کیلومتر ۸.۳ تکمیل و در حال حاضر. . .

BACK TO NEWS