سیلاب های اخیر در ولایت پنجشیر یک و نیم کیلومتر سرک مسدود نموده است

Anonymous (not verified)
یکشنبه ۱۴۰۰/۴/۱۳ - ۱۱:۱۰
سیلاب های اخیر در ولایت پنجشیر یک و نیم کیلومتر سرک مسدود نموده است

ریاست فوایدعامه ولایت پنجشیر با وسایط و ماشینری در دست داشته خویش، بخاطر نجات جان مردم و باز کردن مسیر مسدود شده مصروف پاک کاری هستند که در ۲۴ ساعت آینده سرک بروی ترافیک یکطرفه و تا ۴۸ ساعت مکمل باز خواهد شد.

در سیلاب های اخیر ناوقت دیروز در منطقه پیشغور ولسوالی حصه اول ولایت پنجشیر بر علاوه خساره مند شدن شماری از خانواده ها، یک و نیم کیلومتر سرک نیز تخریب و مسدود شده است.

پرسونل و ماشینری ریاست فوایدعامه پنجشیر امشب و فردا مصروف پاک‌کاری سرک می باشند تا این سرک را بروی رفت و آمد باز نمایند.

1 month 2 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۰ - ۱۴:۵۳
Background image

در هفته گذشته از طریق خط آهن (۱۱۷۷۶۸) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

در هفته گذشته از تاریخ (۱۱ الی ۱۷ ميزان، سال ۱۴۰۴ هـ.ش.) از طریق خطوط آهن وزارت فوایدعامه افغانستان (۱۱۷۷۶۸) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان (۸۰۷۵۹) . . .

شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۹ - ۱۳:۲۱
Background image

در ولایت لوگر کار دو پروژه به ارزش حدود ۴ میلیون افغانی آغاز شد

وزارت فواید عامه ا.ا.ا بمنظور حل مشکلات و فراهم نمودن سهولت های رفت و آمد هموطنان عزیز کار عملی دو پروژه را به ارزش حدود ۴ میلیون افغانی با حضور داشت محترم الحاج مولوی محمد انور دین‌. . .

شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۹ - ۸:۳۷
Background image

معینان تخنیکی و خط آهن وزارت فوایدعامه با معینان وزارت‌های ترانسپورت و صنعت و ساختمان قزاقستان دیدار نمودند

محترم الحاج مولوی عبدالکریم فاتح معین تخنیکی و محترم الحاج مولوی محمد اسحاق صاحبزاده، معین خط آهن وزارت فواید عامه ا.ا.ا و تیم های تخنیکی این وزارت، با محترم ژانیبک ژومایویچ تایژانوف،. . .

BACK TO NEWS