شماری از شاهراه ها و سرک های کشوراز وجود مواد رسوبی پاک کاری گردید

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱/۱۴ - ۱۳:۲۰
شماری از شاهراه ها و سرک های کشوراز وجود مواد رسوبی پاک کاری گردید

به اساس رهنمایی محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی سرپرست وزارت فواید عامه پرسونل ولایتی وزارت فواید عامه آماده گی کامل دارند تا شاهراه ها و سرک هارا از وجود مواد رسوبي پاک کاری نمايند.
پنجشیر: در ولایت پنجشیر سرک ولسوالی پریان دره الی منطقه شالزور طبق پلان بهاری از مواد رسوبی پاک کاری شد. 
سمنگان: ریاست فواید عامه این ولایت مواد رسوبی که از اثر سرازیر شدن سیلاب های اخير در سرک دره صوف پایان - مزارشریف سرازیر گردیده بود پاک کاری کرده و مشکلات ترانسپورتی حل شده است. 
لغمان: در ولایت لغمان مسیر های مهترلام - سرخکان و مهترلام - الیشنگ که از اثر سیلاب های اخیر تخریب گردیده بود توسط پرسونل ریاست فواید عامه این ولایت پاک کاری گردید. 
همچنان از سوی ریاست فواید عامه ولایت کابل شاهراه کابل - میدان شهر از بازار  کمپنی -8 کیلو متری پاک کاری شده است. 
وزارت فواید عامه همیشه تلاش می نماید تا به فراهم نمودن سهولت های لازم برای هموطنان و تجاران ملی شاهراه ها و سرکها را پاک کاري و بروی ترافیک باز نماید

10 months 2 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۱۶ - ۱۴:۲۵
Background image

پروژه ترمیم شاهراه غزنی - شرنه از سوی وزارت فوایدعامه جریان دارد

پروژه ترمیم شاهراه غزنی - شرنه به طول ۴۵ کیلومتر از سوی وزارت فوایدعامه ا.ا.ا به ارزش بیش از ۱۴۵ میلیون افغانی با سکتور خصوصی قرداد شده است و درحال حاضر کار آن با سرعت جریان دارد.

این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۴ - ۱۰:۲۶
Background image

پروژه اعمار و ساختمان سرک ولسوالی نجراب ولایت کاپیسا به طول ۱۳.۴کیلومتر ازسوی وزارت فوایدعامه به شدت جریان دارد

پروژه اعمار و ساختمان سرک ولسوالی نجراب ولایت کاپیسا به طول ۱۳.۴ کیلومتر، به ارزش ۳۹۲ میلیون افغانی میان وزارت فوایدعامه ا.ا.ا و یکی از شرکت ساختمانی‌وسرکسازی قرارداد گردیده است و اکنون. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۱۱:۴۶
Background image

کارساخت تعمیر اداری ریاست فوایدعامه پکتیکا به ارزش بیش از ۱۳.۷ میلیون افغانی تکمیل و به بهره‌ برداری سپرده شد

پروژه اعمار و ساختمان تعمیر اداری ریاست فوایدعامه ولایت پکتیکا به ارزش مجموعی ۱۳میلیون و ۷۲۱ هزار افغانی ازسوی وزارت فوایدعامه ‌ا.ا.ا تکمیل و با حضور محترم مولوی عبدالخالق عابد والی. . .

BACK TO NEWS