معین حفظ و مراقبت سرکها با معاون تجارتی اتاق تجارت و سرمایه گذاری افغانستان دیدار نمود

Anonymous (not verified)
شنبه ۱۴۰۰/۱۲/۲۱ - ۱۱:۸
معین حفظ و مراقبت سرکها با معاون تجارتی اتاق تجارت و سرمایه گذاری افغانستان دیدار نمود

الحاج ملا عبدالجبار معاون، معین حفظ و مراقبت سرکهای وزارت فوایدعامه با الحاج خیرالدین مایل معاون تجارتی اتاق تجارت و سرمایه گذاری افغانستان در حالیکه شماری از تاجران حضور داشتند، در دفتر کارش دیدار و گفتگو نمود.

در این دیدار، طرفین روی انتقال اموال تجارتی از بنادر افغانستان، انتقال اموال صادراتی تجار افغان با وسایط‌ی که بار را به افغانستان وارد می نمایند، معیاری سازی وسایط که دبل کاری شده، تطبیق مقرره کنترول وزن و ابعاد وسایط نقلیه باربری بلند تناژ و حل مشکلات فعلی تجار ملی بحث و تبادل نظر نمودند.

معین حفظ و مراقبت سرکها در این دیدار گفت، سرکها با هزینه هنگفت اعمار و ساختمان شده است و این سرمایه متعلق به مردم افغانستان است، با پیروزی ا.ا.ا، امنیت در سراسر کشور تأمین شده است و هیچ نوع پول اضافی از تجار ملی گرفته نمی شود.

وی افزود: ما تلاش می‌نمایم تا از یکطرف سرکهای تخریب شده را ترمیم کرده و از طرف دیگر این وزارت به منظور جلوگیری از تخریب سرکها جهت کنترول وزن و معیاری سازی آن، ترازو ها در اکثر نقاط کشور نصب کرده است.

در اخیر جلسه، طرفین بر هماهنگی و همکاری بیشتر تاکید نمودند.

3 months 4 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲ - ۱۱:۵۳
Background image

در ماه قوس از طریق خطوط آهن ( ۶۸۴۱۰۲) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

از آغاز الی ختم ماه قوس سال ۱۴۰۴هـ.ش. از طریق خطوط آهن وزارت فواید عامه افغانستان ( ۶۸۴۱۰۲) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان ( ۴۸۹۶۴۲) تُن، بندر. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱ - ۱۱:۲۲
Background image

کار اعمار ۲۶ کیلومتر سرک به ارزش ۶۰۳ میلیون افغانی در ولایت بدخشان آغاز شده است

این پروژه به‌منظور حل مشکلات ترانسپورتی باشندگان ولایت بدخشان از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا آغاز شده است.

این سرک ۲۶ کیلومتر طول و ۱۰ متر عرض داشته که ولسوالی‌های یفتل، یاوان، راغستان. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۳۰ - ۱۲:۲۷
Background image

‌بر اثر واژگون شدن یک موتر مسافربری نوع ۵۸۰ در شاهراه سالنگ ها‌، شماری از هموطنان شهید و زخمی شدند

حوالي ساعت ۲:۰۰ شب گذشته، در منطقه شاول مربوط سالنگ شمالی شاهراه سالنگ‌ها، یک عراده موتر نوع ۵۸۰ که از سمت شمال به سمت جنوب در حرکت بود، به ‌دلیل بی‌ احتیاطی راننده از مسیر اصلی منحرف. . .

BACK TO NEWS