معین حفظ و مراقبت سرک های وزارت فوایدعامه در جریان سفر کاری خویش به ولایات جنوب غربی به فراه رسید

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۷/۲ - ۱۵:۱۵
معین حفظ و مراقبت سرک های وزارت فوایدعامه در جریان سفر کاری خویش به ولایات جنوب غربی به فراه رسید

محترم الحاج معاون ملا عبد الجبار معین حفظ و مراقبت سرک های وزارت فوایدعامه، که یک تیم تخنیکی وی را همراهی می نماید در جریان سفر کاری خویش به ولایات جنوب غربی به ولایت فراه سفر نمود.
معین حفظ و مراقبت سرک های وزارت فوایدعامه، در این سفر به ولایت فراه از پروژه های مربوط وزارت فوایدعامه در این ولایت بازدید به عمل اورد و به منظور سرعت کار و کیفیت بهتر پروژها به مسؤولین مربوطه هدایات لازم ارائه نمود. 
همچنان معین حفظ و مراقبت سرک های این وزارت با عبدلکریم جهادیار معاون والی ولایت فراه دیدار کرد و در مورد تطبیق پروژه  در این ولایت بحث و گفتگو نمود و طرفین با همکاری دوامدار تاکید کرد.
وی همچنان با کارکنان فنی و مسلکی ریاست فواید عامه ولایت فراه نیز دیدار نمود و مشکلات و پشنهادات انها را استمعا نمود، که از سوی معین صاحب حفظ و مراقبت سرک از حل آن اطمنان داده شد، وی افزود که آبادی کشور و حمایت نظام نیاز به تلاش های صادقانه ما و شما دارد و کارمندان ریاست متذکره را به وظایف خویش متوجه نمود، و از ایشان خواست تا وظایف خویش را به صداقت و ایمانداری کامل انجام دهند.
 

2 years 3 months ago

.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۲ - ۸:۱۳
Background image

معین تخنیکی وزارت فوایدعامه از جریان کار شاهراه سالنگ‌ ها بادید نمود

محترم الحاج مولوی عبدالکریم فاتح معین تخنیکی وزارت فوایدعامه از جریان کار بخش‌های سالنگ جنوبی، سالنگ شمالی، دوشی – خنجان شاهراه سالنگ ها و همچنان از سرک دوشی – بامیان مسیر بدیل شاهراه. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱ - ۱۴:۲۵
Background image

وزارت فواید عامه کار دو پروژه ترمیماتی را در مسیرهای عمومی کندهار – دایکندی و بامیان – دایکندی به ارزش شش میلیون افغانی آغاز نمود

پروژه جغل‌ اندازی ۳ کیلومتر سرک در منطقه ‌تپه لادوگگ ولایت دایکندی، که ۱۱ پایه پلچک نیز شامل آن می ‌باشد، به ارزش (۴۳۰۰۰۰۰) افغانی و همچنان پروژه ترمیم شانه ‌ها (شولدر)، درز گیری و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۳۰ - ۱۲:۲۰
Background image

کار اسفالت طبقه سوم بخش چهارم شاهراه کابل – کندهار در مربوطات ولایت میدان وردک جریان دارد

بخش چهارم شاهراه کابل – کندهار ۳۷٫۶ کیلومتر طول دارد که از بازار ولسوالی سیدآباد آغاز تا حدود ولایت غزنی (منطقه قلعه عزیز) می‌رسد، کار بازسازی طبقات سب‌بیس، بیس‌کورس، ATB، بیندرکورس و. . .

BACK TO NEWS