معین مالی و اداری وزارت فواید عامه معرفی گردید

ashraf_admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۷/۴ - ۱۵:۵۴
معین مالی و اداری وزارت فواید عامه معرفی گردید

به اساس حکم شماره ۱۲۷ مورخ ۱۳/ ۲ / ۱۴۴۴ امیرالمومنین حفظ الله، محترم محمد یونس آغا به حیث معین مالی و اداری وزارت تعیین و طی برنامه‌ی با حضور داشت مولوی عبدالسلام حقانی معاون اداری اداره امور، محترم عبدالکریم فاتح معین تخنیکی، الحاج معاون ملا عبدالجبار معین حفظ و مراقبت سرکها، شماری از روئسا و کارمندان وزارت معرفی گردید.

این برنامه با تلاوت آیات قرآن کریم آغاز گردیده و نخست عبدالباقی منصور رئیس  فرهنگی و اجتماعی اداره امور، حکم عالیقدر امیرالمومنین، در مورد تعیین معین مالی و اداری وزارت فوایدعامه را قرائت کرده و برای شان در امورات کاری آرزوی موفقیت نمود.

سپس مولوی عبدالسلام حقانی معاون اداری اداره امور صحبت نموده گفت: تغیر و تبدیل در هر نظام یک اصل است و معیار به عهده گرفتن مسولیت در ا.ا.ا شفافیت می‌باشد، وی اضافه کرد؛ هر شخص که از سوی ا.ا.ا مقرر میشود بخاطر سرعت بخشیدن به کارها، آبادی و توسعه اقتصادی کشور می باشد. او گفت همه باید برای یک افغانستان خودکفا با هم کار کنیم، تا در آینده کشور به خودکفایی اقتصادی برسد.

در این برنامه، مولوی عبدالکریم فاتح، معین تخنیکی وزارت فواید عامه طی سخنانی ضمن تبریکی و خیر مقدم به معین مالی و اداری، در مورد پروژه ها و کار های اساسی این وزارت صحبت همه جانبه نموده و از خداوند متعال برای معین مالی و اداری موفقیت تمنا کرد.

همچنان محمد یونس آغا معین مالی و اداری طی سخنانی از اعتماد رهبری ا.ا.ا قدردانی کرده افزود؛ برای حل مشکلات ترانسپورتی هموطنان عزیز ما با تمام توان مشترکاً تلاش می نمایم و از کارمندان این وزارت می‌خواهم با صداقت، ایمانداری و صمیمیت کامل برای خدمت به مردم افغانستان کار نمایند.

این برنامه با دعای خیر و آبادی افغانستان اختتام یافت.

دفتر مطبوعاتی وزارت فواید عامه

1 year 1 month ago

.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۴:۲۹
Background image

کار دو پروژه حفظ و مراقبتی به ارزش مجموعی ۱۹ میلیون افغانی در ولایت بغلان آغاز شد

پروژه ترمیم و داغگیری شاهراه عمومی پلخمری – کندز به ارزش ۱۷میلیون افغانی و پروژه ساخت دیوار های استنادی شاهراه پلخمری – دوشی در ساحه کفتر خانه بطول ۳۵ متر به ارزش ۲میلیون افغانی، از سوی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۱:۱۸
Background image

رئیس عمومی اداره راه آهن به‌منظور اشتراک در نشست منطقه‌ای سازمان همکاری‌های اقتصادی (ایکو) عازم قزاقستان شد

محترم الحاج مولوی عبدالکریم فاتح، رئیس عمومی اداره راه آهن ا.ا.ا، در رأس یک هیئت تخنیکی، به‌منظور اشتراک در نشست منطقه‌ای سازمان همکاری‌های اقتصادی(ایکو)، عازم کشور قزاقستان شد.

قرار. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۵:۳
Background image

رئیس جدید تضمین کیفیت پروژه‌های وزارت فواید عامه معرفی شد

بر اساس پیشنهاد وزارت فواید عامه و حکم شماره (۲۳۷۸) مورخ (۲۵/۴/۱۴۴۸) مقام عالی ریاست‌الوزراء، محترم انجنیر محمد اکبر فایق در بست دوم  به‌ حیث رئیس جدید تضمین کیفیت پروژه‌های وزارت فواید. . .

BACK TO NEWS