وزارت فوایدعامه در حسابدهی دولت به ملت گزارش دست آورد های یک ساله خویش را ارایه نمود

ashraf_admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۵/۴ - ۸:۵۴
وزارت فوایدعامه در حسابدهی دولت به ملت گزارش دست آورد های یک ساله خویش را ارایه نمود

در برنامه حسابدهی دولت به ملت که در مرکز اطلاعات و رسانه های ا.ا.ا، برگزار شده بود، محترم مولوی عبدالکریم فاتح معین تخنیکی و زمان الدین حبیبی رئیس تدارکات وزارت فوایدعامه گزارش  دست آورد ها و پلان های آینده این وزارت را با حضور رسانه ها ارایه نمودند.
در این کنفرانس محترم مولوی عبدالکریم فاتح معین تخنیکی وزارت فوایدعامه گفت: وزارت فوایدعامه یک نهاد سکتوری و تخنیکی می باشد و در یک سال گذشته توانسته کار ترمیم و بازسازی ۷۸۱.۸ کیلومتر سرک را آغاز نماید که می توان از آغاز کار باز سازی ۸۰ کیلومتر شاهراه سالنگ در دو لات، ترمیم وباز سازی شاهراه کابل – کندهار را در ۷ لات، ترمیم اساسی ۱۷۰ کیلومتر سرک کندهار- ارزگان و ارزگان - دهراود را یاد آوری نمود.
وی افزود: در سال گذشته ۱۴۴۴ ه ق؛ وزارت فوایدعامه در نقاط مختلف کشور ۵۲۷.۸ کیلومتر سرک را سروی، ۲۰۹ کیلومتر سرک را دیزاین و ۶۳۶.۸ متر پل و ۱۴۵۰ متر دیوار های استنادی را سروی و دیزاین نموده است.
معین تخنیکی وزارت فوایدعامه گفت: کار ترمیم و بازسازی پل (باغ پل) ولایت کندهار در مسیر شاهراه کندهار-هرات به طول ۱۵۳ متر و با هزینه ۴۰۰ هزار دالر آمریکایی تکمیل گردیده و کار پل ۳۰۰ متره سرشیله ولایت نیمروز آغاز شده و عنقریب تکمیل می شود.
وی اضافه کرد؛ سرک شیخ ابونصر فراهی(میل ۷۸)  که ۱۱۷ کیلومتر طول دارد کار آن در دو لات به طول های ۳۴ و ۲۳ کیلومتر جریان دارد.
محترم مولوی عبدالکریم فاتح گفت: وزارت فوایدعامه کار ۱۲۵ پروژه ساختمانی، حفظ و مراقبتی، اجناس و خدمات غیرمشورتی را در۳۴ ولایت افغانستان بشمول مرکز و سالنگ ها به ارزش مجموعی بیشتر از ۴۲۱ میلیون افغانی تطبیق و اجرا نموده است که حد اقل برای تعداد ۱۰۰۰۰ نفر از طریق پروژه های متذکره زمینه کار فراهم شده بود.
وی اضافه کرد؛ به منظور جلوگیری از تخریب سرک ها و کنترول وزن موتر های باربری در ۲۱ ولایت به تعداد ۴۱ ترازو فعال است و پلان داریم که این رقم را افزایش داده و در ۳۱ ولایت ۷۶ پایه ترازو را فعال نمائیم.
معین تخنیکی وزارت گفت: به منظور تست مواد ساختمانی و تطبیق با کیفیت پروژه ها در پنج زون کشور لابرتوار ها فعال شده است و اکنون تست مواد ساختمانی از ۴ نوع به ۴۰ نوع افزایش نموده است.
سپس، زمان الدین حبیبی ریس تدارکات وزارت فواید عامه در مورد فعالیت ها و دست آورد های وزارت فوایدعامه به تفصیل صحبت نموده گفت: وزارت فوایدعامه پلان دارد برعلاوه تکمیل کار پروژه های که جریان دارد، کار نیمه تمام سرک لین دوم کابل – لوگر به طول ۲۴ کیلومتر، سرک گردیز – زرمت به طول ۲۲ کیلومتر، سرک فرخار – ورسج به طول ۱۵ کیلومتر تکمیل خواهد شد و کار سرک ولسوالی قوشتیپه – درزاب به طول ۴۷ کیلومتر، سرک حلقوی قیصار – لامان به طول ۱۷۱ کیلومتر و شماری از پروژه های دیگر با درنظرداشت وجوه مالی آغاز خواهد شد.
دفتر مطبوعاتی وزارت فوایدعامه

Documents

خلاصه گزارش دست آورد های وزارت فوایدعامه

4 months 1 week ago

.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۱ - ۱۰:۱۹
Background image

وزیر فوایدعامه در جریان سفر کاری خود به ولایت کندهار از روند تطبیق شماری از پروژه‌ها بازدید کرد

 محترم الحاج ملا محمدعیسی ثانی، وزیر فواید عامه ا.ا.ا، در جریان سفر کاری خود به ولایت کندهار، علاوه بر بازدید از روند جاری ساخت شانه‌های سرک شاهراه کابل–کندهار، از پروژه‌های؛ سرک لین. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۰ - ۱۴:۹
Background image

کار اعمار پل شمشه‌ خیل ولایت لغمان به ارزش ۳ میلیون افغانی آغاز شد

از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا، کار اعمار یک پایه پل در قریه شمشه‌ خیل ولسوالی علیشنگ ولایت لغمان به ارزش ۳ میلیون افغانی، با حضور داشت محترم قاری بختیار معاذ والی لغمان، محترم ملا. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۰ - ۱۲:۴۵
Background image

در هفته گذشته از طریق خط آهن (۱۵۵۳۴۵) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

در هفته گذشته از تاریخ (۲۸ قوس الی ۴ جدی، سال ۱۴۰۴ هـ.ش.) از طریق خطوط آهن وزارت فوایدعامه افغانستان (۱۵۵۳۴۵) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان (۱۱۳۲۱۸. . .

BACK TO NEWS