وزارت فواید عامه در برنامه تشریح دستاورد های یک ساله ادارات امارتی گزارش سالانه خویش را ارایه نمود

kalim_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۵ - ۷:۳۲
وزارت فواید عامه گزارش دستاورد های سالنه خود را در برنامه تشریح دستاورد ها یک ساله ارایه نمود

وزارت فواید عامه در چوکات برنامه تشریح دستاوردهای ادارات امارتی دیروز شنبه گزارش دستاورد و فعالیت های خویش را با حضورداشت رسانه ها در مرکز اطلاعات و رسانه های حکومت با هموطنان شریک ساخت.

در این کنفرانس محترم الحاج مولوی محمد اسحاق صاحب زاده معین خط آهن وزارت فواید عامه، محترم انجنیر محمد رحیم صالحزی رئیس سروی و دیزاین، محترم انجنیر میرویس غفوری مشاور وزارت و محترم محمد اشرف حق شناس سخنگوی وزارت فواید عامه اشتراک و گزارش را ارایه نمودند.

مسؤلین وزارت فواید عامه در این برنامه گفتند، که وزارت فواید عامه ا.ا.ا، در سال ۱۴۴۶ هـ. ق، کار اعمار و بازسازی بیش از ۲۰۰ پروژه را در بخش‌های اعمار سرک‌ها، پل‌ها، پلچک‌ها، خط آهن، حفظ و مراقبت، برف‌پاکی، اعمار مساجد، مصؤنیت سرکها و تدارکات اجناس آغاز نموده بود، که از این میان، ۵۴ پروژه در بخش سرک‌ها و خط آهن، ۱۶ پروژه در بخش مصؤنیت سرکها ، ۱۴ پروژه در بخش اعمار مساجد، ۱۴ پروژه در بخش برف‌پاکی، ۵۰ پروژه در بخش حفظ و مراقبت سرک‌ها و خطوط آهن و ۵۴ پروژه را در بخش  تدارکات و اجناس می‌باشند،‌ که اکنون کار شماری زیادی از این پروژه‌ها تکمیل شده و کار برخی دیگر آن با سرعت جریان دارد، که در جریان این پروژه ها به حدود ۴ صد هزار تن از هموطنان ما زمینه کار مساعد شده است.

در این کنفراس وزارت فوایدعامه در مورد فعالیت ها، سروی و دیزاین، پروژه های تحت کار، حفظ و مراقبت سرک ها و خط آهن، اعمار مساجد، مصؤنیت سرکها و نصب علایم ترافیکی، چراغ ها و گارد ریل ها، انتقالات مواد تجارتی و محصولات زراعتی از طریق خط آهن، امضاء تفاهم نامه ها و توافق نامه ها،‌ کاریابی، ارتقاء ظریفیت کارمندان وزارت در سال گذشته ۱۴۴۶ هـ. ق و پلان های آینده وزارت معلومات مفصل و جامع ارایه نمود.

گزارش مکمل در لینک ذیل:

Documents

گزارش مکمل در لینک ذیل:

10 months 3 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۳ - ۱۵:۳۳
Background image

پروژه اعمار سرک کندهار- سپین‌بولدک و اعمار سرک سپین‌بولدک-ویش در ولایت کندهار از سوی وزارت فوایدعامه جریان دارد

پروژه اعمار لات دوم سرک کندهار-سپین‌بولدک و اعمار سرک سپین‌بولدک - ویش درولایت کندهار از سوی وزارت فوایدعامه ا.ا.ا با سکتور خصوص قرارداد شده اند و کار این پروژه ها با پیشرفت های متفاوت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۱ - ۱۰:۴۸
Background image

کار اعمار لات اول سرک پروان–کوه صافی به طول ۲۰ کیلومتر جریان دارد

وزارت فواید عامه ا.ا.ا کار اعمار لات اول سرک پروان–کوه صافی به طول ۲۰ کیلومتر را در ولایت پروان به ارزش بیش از ۶۴۱.۶ میلیون افغانی با سکتور خصوصی قرارداد نموده است و اکنون کار  این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۱ - ۸:۱۸
Background image

تأکید وزارت فواید عامه بر تسریع کار پروژه ترمیم سرک غزنی–شرنه

محترم الحاج معاون ملا عبدالجبار، معین حفظ و مراقبت سرک‌های وزارت فواید عامه ا.ا.ا،مسوول شرکت قراردادی فردوس هیواد و راشد رحیم‌زی را به دفتر خود فراخوانده و در مورد تسریع جریان کار پروژه. . .

BACK TO NEWS