وزیر فواید عامه در جریان سفر کاری خویش به ولایت‌های نورستان، کنر و لغمان از جریان کار شماری پروژه‌های انکشافی بازدید کرد

kalim_admin
یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۸:۵۸
وزیر فواید عامه در جریان سفر کاری خویش به ولایت‌های نورستان، کنر و لغمان از جریان کار شماری پروژه‌های انکشافی بازدید کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه ا.ا.ا در حالیکه شماری از رؤسا و انجنیران وزارت همراهی می نمود، روز چهارشنبه و پنجشنبه هفته گذشته به ولایت‌های نورستان، کنر و لغمان سفر نموده و از جریان کار شماری پروژه های بازدید کرد.

محترم وزیر صاحب در جریان سفر کاری خویش به ولایات متذکره، علاوه بر بررسی روند اعمار سرک کامدیش–برگ‌متال در ولایت نورستان، از سرک کنر–نورستان، سرک‌های مربوط ولایت کنر، پل پشد و پل زیری‌بابا، همچنان از جریان اعمار پل جدید ده‌زیارت در ولایت لغمان نیز دیدن به‌عمل آورد و به مسئولان مربوطه این پروژه‌ها در مورد تسریع کار، کیفیت بهتر و تکمیل به‌موقع پروژه‌ها، هدایات لازم نمود.

کار اعمار لین دوم سرک کامدیش–برگ‌متال به طول ۵۰ کیلومتر در ولایت نورستان آغاز شده و عملاً جریان دارد که در امتداد آن ساخت شماری پل‌ها و دیوارهای استنادی نیز شامل می باشد.

از سوی دیگر، تیم‌های تطبیق‌کننده اطمینان داده‌اند که کار این پروژه‌ها در زمان تعیین‌شده و مطابق با معیارهای انجنیری سرک‌ سازی تکمیل خواهد شد.

قابل یادآوریست که وزیر محترم فواید عامه، با آغاز سال ۱۴۰۵ هـ.ش، به‌منظور نظارت بهتر از تطبیق پروژه‌ها، از روند آغاز دوبار و جریان کار پروژه‌ها در شماری از ولایات کشور دیدن نموده است.

11 months ago

.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۵ - ۱۱:۱۱
Background image

وزیر فواید عامه ا.ا.ا با معاون صدراعظم کشور اوزبیکستان دیدار کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه‌ا.ا.ا، روز گذشته با محترم جمشید خواجه‌یف، معاون صدراعظم کشور اوزبیکستان در ارگ دیدار و گفتگو کرد. در این دیدار، دو طرف در مورد گسترش. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۱۶:۰
Background image

معین تخنیکی وزارت فواید عامه و هیئت همراه شان از جریان کار شماری پروژه‌های مهم سرک‌سازی در ولایت‌های لوگر، پکتیا و پکتیکا بازدید و ارزیابی نمودند

محترم الحاج مولوی عبدالکریم فاتح، معین تخنیکی وزارت فواید عامه ا.ا.ا، با هیئت همراه شان، در جریان سفر کاری‌اش به ولایت‌های لوگر، پکتیا و پکتیکا، از شماری از پروژه‌های مهم سرک‌سازی. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۵:۸
Background image

پاک‌کاری سرک‌ها از وجود مواد رسوبی سیلاب‌های اخیر در ولایات مختلف کشور از سوی وزارت فوایدعامه جریان دارد

مسیر پروان - بامیان که روز گذشته از اثر جاری شدن سیلاب‌ درساحه فندقستان ولسوالی سیاه‌گرد ولایت پروان به روی ترافیک مسدود گردیده بود، شب گذشته با تلاشهای رئیس و پرسونل فوایدعامه آن ولایت. . .

BACK TO NEWS