وزیر فواید عامه: کودک امروز رهبر فردا

Anonymous (not verified)
چهارشنبه ۱۴۰۰/۳/۱۲ - ۱۵:۵۳
وزیر فواید عامه: کودک امروز رهبر فردا


از روز جهانی کودک امروز در کودکستان محل کار وزارت فواید عامه تجلیل به عمل آمد
وزیر فواید عامه به مناسبت روز جهانی کودک، این روز را به تمام مادران، پدران، اعضای خانواده ها و تمام کودکان مبارکی گفته، اهمیت کودکان و ارزش دادن به آنها را مهم خواهد. 
آقای یمین، به مناسبت این روز علاوه دادن شماری از تحایف برای کودکان، کتاب سید جمال الدین افغان را نیز برای شان هدیه داد و از مادران و پدران خواست شخصیت های تاریخی افغانستان را برای اطفال شان معرفی و فرزندان شان را به گونه‌ی تربیت نمایند تا در آینده راه آنها را تعقیب نمایند.

وزیر فواید عامه در جریان صحبت هایش افزود: پرورش سالم کودکان؛ آینده بهتر کشور را تضمین میکند که باید به آنها توجه خاص شود. وی به مسوولین کودکستان هدایت داد، در قسمت صحت و آموزش علم برای کودکان بیشتر از هر چیزی دیگر توجه داشته باشند تا از تاریخ و مشاهیر گذشته خود آگاه باشند.

قابل یاد آوریست، یک مکان منظم در وزارت فوایدعامه جهت آموزش و پرورش کودکان وجود دارد که عملاً کودکان توسط استادان آموزش داده می شوند.
دفتر مطبوعاتی وزارت فواید عامه

1 year ago

.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۸ - ۱۵:۵۰
Background image

رئیس عمومی اداره مستقل راه آهن با سفیر کشور ایران در کابل دیدار کرد

محترم الحاج مولوی عبدالکریم فاتح، رئیس عمومی اداره مستقل راه آهن ا.ا.ا، با محترم علیرضا بیکدلی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در کابل، دیدار و در مورد شماری از موضوعات مهم مربوط به بخش راه. . .

شنبه ۱۴۰۵/۶/۷ - ۱۴:۵۲
Background image

کار اعمار لات اول مسیر جانی‌خیل – تروه (قمرالدین) ولایت پکتیکا به طول ۲۰ کیلومتر آغاز و عملا جریان دارد

کار اعمار لات اول مسیر جانی‌خیل – تروه (قمرالدین) ولایت پکتیکا به طول ۲۰ کیلومتر، به ارزش تخمینی ۵۰۱ میلیون و ۶۶۰ هزار افغانی میان وزارت فواید عامه ا.ا.ا و سکتور خصوصی قرارداد شده است و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۶/۷ - ۱۲:۴۱
Background image

در ماه اسد از طریق خطوط آهن ۷۰۴۳۰۰ متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

از آغاز الی ختم ماه اسد سال ۱۴۰۵هـ.ش. از طریق خطوط آهن افغانستان ۷۰۴۳۰۰متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان ۴۶۴۷۶۷تُن، بندر آقینه ۳۹۸۳۱تُن، بندر تورغندی. . .

BACK TO NEWS