وزیر محترم فواید عامه از جریان کار اعمار سرک لین دوم شاهراه کابل – جلال‌آباد بازدید نمود

kalim_admin
شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۱ - ۱۵:۶
د ټولګټو وزارت محترم وزیر د کابل – جلال آباد لویې لارې د دویم لین سړک له رغنیزو چارو څخه لیدنه وکړه

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی وزیر فواید عامه از جریان کار اعمار لین دوم شاهراه کابل – جلال آباد از سمت ولایت ننگرهار از بخش اول به طول ۲۲ کیلومتر و بخش سوم به طول ۲۱.۴ کیلومتر، همچنان از سمت ولایت کابل از بخش دوم به طول ۳۲ کیلومتر در حالی بازدید نمود که محترم حاجی عبدالقدیر احمد، معین مالی وزارت مالیه، محترم مولوی احمد احمدی رئیس فوایدعامه ولایت ننگرهار، محترم انجنیر ایمل عمر رئیس مدیریت پروژه ها و تیم های تخنیکی وزارت فوایدعامه نیز وی را همراهی می نمودند.

کار بخش‌های باقی‌مانده سرک لین دوم این شاهراه از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا در سه بخش آغاز شده است، بخش اول آن ۲۲ کیلومتر طول دارد که در امتداد آن کار اعمار ۶ پایه پل، ۴۲۹۸ متر دیوار استنادی و ۱۱۰ پایه پلچک شامل می‌باشد. اکنون کار ۳۵ پایه پلچک و ۶۰۰ متر دیوار استنادی آن تکمیل شده و کارهای کندن‌کاری، پرکاری و عریض‌سازی آن نیز با پیشرفت‌های مختلف انجام شده است و کار های متباقی جریان دارد.

بخش سوم این شاهراه ۲۱.۴ کیلومتر طول دارد که کار ساخت آن از سوی وزارت فواید عامه با یک شرکت خصوصی قرارداد شده است. در امتداد این بخش سرک، کار ساخت ۱۱۳ پایه پلچک، دو پایه پل و ۱۷۸۳ متر دیوارهای استنادی شامل می‌باشد که اکنون در بخش‌های مختلف آن کار به سرعت جریان دارد.

همچنان، بخش دوم شاهراه متذکره ۳۲ کیلومتر طول دارد که کارهای کندن‌کاری، هموارکاری و ساخت ساختمان‌های مصنوعی آن با پیشرفت‌های مختلف جریان دارد.

در جریان این بازدید، وزیر محترم فواید عامه به تیم‌های تطبیق‌کننده پروژه‌های متذکره و مسئولان شرکت‌های قراردادی در مورد تسریع کار، کیفیت بهتر، استفاده از مواد باکیفیت، افزایش ماشینری در ساحه و تکمیل پروژه‌ها در زمان تعیین‌شده هدایات لازم داد، همچنان مسئولان شرکت‌های قراردادی نیز اطمینان دادند که کار این پروژه‌ها را با کیفیت بهتر، مطابق مشخصات تخنیکی و در زمان تعیین‌شده به پایان خواهند رساند.

وزارت فواید عامه ا.ا.ا با توجه به اهمیت اقتصادی، ترانزیتی و استراتژیک شاهراه کابل – جلال‌آباد، به منظور توسعه بیشتر مسیرهای مواصلاتی مهم کشور، تسهیل رفت ‌وآمد و کاهش مشکلات ترانسپورتی هموطنان و تاجران، کار اعمار اساسی سرک لین دوم این شاهراه را آغاز نموده است.

1 year ago

.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۱ - ۱۵:۶
Background image

وزیر محترم فواید عامه از جریان کار اعمار سرک لین دوم شاهراه کابل – جلال‌آباد بازدید نمود

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی وزیر فواید عامه از جریان کار اعمار لین دوم شاهراه کابل – جلال آباد از سمت ولایت ننگرهار از بخش اول به طول ۲۲ کیلومتر و بخش سوم به طول ۲۱.۴ کیلومتر، همچنان. . .

شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۱ - ۱۳:۲۹
Background image

کار اعمار سرک لته‌بند مسیر کابل – ننگرهار آغاز شده است و محترم وزیر فواید عامه از جریان کار آن بازدید کرد

کار اعمار ۲۰ کیلومتر بخش باقی‌مانده سرک لته‌بند مسیر کابل ننگرهار به ارزش تخمینی بیش از ۱.۴ میلیارد افغانی از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا با سکتور خصوصی، قرارداد شده است و در حال حاضر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۸ - ۱۱:۱۹
Background image

کاراعمار یک محراب مسجد در ولسوالی اندر ولایت غزنی با ۸۵درصد پیشرفت فزیکی جریان دارد

پروژه اعمار یک محراب مسجد در ولسوالی اندر ولایت غزنی بر اساس حکم عالیقدر امیرالمومنین حفظه الله تعالی ازسوی وزارت فوایدعامه ا.ا.ا، با  یک شرکت خصوصی قرارداد شده است و در حال حاضر کار آن. . .

BACK TO NEWS