پروژه ترمیم دو پایه پل به ارزش بیش از ۱۲ میلیون افغانی در ولایت کندز آغاز گردید

kalim_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۴ - ۱۱:۲۸
په کندز ولایت کې د دوو پایو پلونو د ترمیم او بیارغونې چارې د څه باندې ۱۲ میلیونه افغانیو په ارزښت  پیل شوې

کار ترمیم و بازسازی پل چغه بالای دریای بنگی در مربوطات ولسوالی‌خان‌آباد و ترمیم وبازسازی پل آقتاش در مربوطات ولسوالی آقتاش ولایت کندز از سوی وزارت فوایدعامه ا.ا.ا با حضور محترم الحاج ملاعبدالحق حقمل، رئیس فوایدعامه ولایت کندز،علما و متنفذین قومی رسما آغاز شد.

این پروژه با ارزش بیش از ۱۲ میلیون افغانی با یکی از شرکت های ساختمانی  قرارداد شده که هزینه آن از بودجه انکشافی وزارت فوایدعامه تمویل ودرمدت پنج ماه تکمیل و به بهره برداری سپرده خواهد شد.

با آغاز کار این پروژه برای شماری از مردم محل زمینه کار فراهم شده و با تکمیل شدن آن مشکلات رفت و آمد مردم حل خواهد شد.

1 year 1 month ago

.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۵:۲۰
Background image

معین حفظ و مراقبت سرکهای وزارت فواید عامه با معاون والی لوگر دیدار کرد

محترم الحاج مولوی محمد اسماعیل غزنوی، معین حفظ و مراقبت سرکهای وزارت فواید عامه ا.ا.ا، با محترم مولوی انعام الله صلاح الدین، معاون والی ولایت لوگر در دفتر کاری خود دیدار نمود و پیرامون. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۴:۳۹
Background image

پروژه اعمار سرک حلقوی شهر پارون مرکز ولایت نورستان به طول ۲ کیلومتر و به ارزش بیش از ۱۱۳ میلیون افغانی آغاز شد

پروژه اعمار سرک حلقوی شهر پارون مرکز ولایت نورستان به طول ۲ کیلومتر به ارزش بیش از ۱۱۳میلیون افغانی از سوی وزارت فوایدعامه ا.ا.ا آغاز شد.

این سرک ۲ کیلومتر طول و ۱۰ متر عرض دارد که در. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۹:۱۰
Background image

وزیر محترم فواید عامه از شماری پروژه های تحت کار در ولایت های خوست و پکتیا بازدید کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه ا.ا.ا، در حالکیه وی را یک تیم تخنیکی همراهی می نمود بمنظور نظارت و بررسی پروژه ها به ولایت های خوست و پکتیا سفر نموده و از جریان کار. . .

BACK TO NEWS