پنجشیر: مسیر عمومی ولسوالی های عنابه و شتل پاک‌کاری و بروی ترافیک باز گردید

Anonymous (not verified)
چهارشنبه ۱۴۰۱/۱/۳۱ - ۱۱:۵۴
پنجشیر: مسیر عمومی ولسوالی های عنابه و شتل پاک‌کاری و بروی ترافیک باز گردید

از اثر بارش باران های شدید، سرازیر شدن سیلاب ها و رسوپ مواد سیلابی در ساحات مختلف مسیر ولسوالی های عنابه و شتل ولایت پنجشیر، روز گذشته این مسیر ها بروی ترافیک مسدود گردیده بود. با توجه به حالت پیش آمده ریاست فوایدعامه ولایت پنجشیر عاجل با امکانات و ماشینری آن ریاست اقدام و پاک مسیر های متذکره آغاز و ساعت ۳۰ : ۱۰ شب گذشته این مسیرها را دوباره بروی ترافیک باز نمودند. همچنان رهبری مقام ولایت پنجشیر، از فعالیت ها و کارکرد های مثمر و دائمي محترم مولوی عبدالحلیم آغا رئیس فوایدعامه آن ولایت تشکر نموده، و وی را مورد تقدیر و ستایش قرارداده است.

6 months 3 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۶ - ۹:۱۵
Background image

در هفته گذشته از طریق خط آهن وزارت فواید عامه 178421متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

در هفته گذشته از تاریخ (۱۵  الی ۲۱حوت، سال ۱۴۰۴ هـ.ش.) از طریق خطوط آهن وزارت فوایدعامه افغانستان 178421 متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان 124533 تُن،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ - ۱۲:۱۹
Background image

انتقالات از طریق چهار بنادر خط آهن کشور به‌گونه عادی جریان دارد

وزارت فواید عامه ا.ا.ا به هموطنان گرامی اطمینان می‌دهد که تا کنون هیچ‌گونه مانع در بخش انتقالات وجود ندارد و انتقالات از طریق چهار بندر خط آهن کشور به‌گونه عادی و منظم ادامه دارد.

در. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۰ - ۱۲:۳۰
Background image

در مقایسه با ۱۱ ماه سال ۱۴۰۳ هـ.ش، انتقالات در ۱۱ ماه سال جاری بیش از ۳۳ درصد افزایش یافته است

از آغاز ماه حمل تا پایان ماه دلو سال ۱۴۰۴ هـ.ش، در مجموع (۵۳۸۷۵۴۹) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

این در حالی است که در ۱۱ ماه سال گذشته (۱۴۰۳ هـ.ش) (۴۰۴۰۸۵۵) متریک تُن انتقالات. . .

BACK TO NEWS