کار اعمار و ساختمان سرک ولسوالی ینگی قلعه - چاه آب ولایت تخار جریان دارد

Anonymous (not verified)
پنجشنبه ۱۴۰۰/۱/۵ - ۱۳:۲۵
کار اعمار و ساختمان سرک ولسوالی ینگی قلعه - چاه آب ولایت تخار جریان دارد

 

سرک ولسوالی ینگی قلعه الی چاه آب ولایت تخار ۲۷.۳۶ کیلومتر طول، ۱۰ متر عرض همراه با شانه ها، ۵۲ پایه پلچک به اندازه های مختلف و ۲۵۶۰ متر دیوارهای استنادی کانکریتی دارد که با یک شرکت ساختمانی خصوصی قرار داد گردیده و از سوی حکومت افغانستان تمویل می شود.

این پروژه قسمت چهارم سرک ماورای کوکچه بوده، اتصال محلی (ولسوالی ها) و بهبود وضعیت اقتصادی را درپی داشته و نیز از اهمیت اقتصادی و اجتماعی برخوردار است.

وزارت فوایدعامه – کابل

۵ حمل ۱۴۰۰

1 year 1 month ago

.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۹ - ۱۱:۲۶
Background image

کار سه پروژه حفظ و مراقبتی در ولایت پروان به ارزش نزدیک به ۷ میلیون افغانی آغاز شد

کار سه پروژه حفظ و مراقبتی در ولایت پروان از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا، به ارزش نزدیک به ۷ میلیون افغانی، با حضور داشت محترم الحاج شیخ مولوی عزیزالرحمن منصور، والی ولایت پروان، محترم. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۸ - ۱۳:۳۶
Background image

کار اعمار دو محراب مسجد در مسیر شاهراه کابل–کندهار با هزینه مجموعی بیش از ۶۲ میلیون افغانی تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شد

کار اعمار یک محراب مسجد در ولسوالی سیدآباد ولایت میدان وردک به ارزش ۳۲.۵ میلیون افغانی و اعمار یک محراب مسجد در مربوطات شهر قلات ولایت زابل به ارزش ۳۰.۲ میلیون افغانی درمسیر شاهراه کابل. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۳:۳۲
Background image

پروژه اعمار بخش دوم وسوم لین دوم سرک کندهار – هلمند به طول ۵۲ کیلومتر جریان دارد

پروژه اعمار بخش دوم و سوم لین دوم سرک کندهار – هلمند (باغ پل – گرشک) به طول ۵۲ کیلومتر از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا، با سکتور خصوصی قرار داد شده است و کار آن در بخش های مختلف به گونه. . .

BACK TO NEWS