کار اعمار و ساختمان سرک ولسوالی ینگی قلعه - چاه آب ولایت تخار جریان دارد

Anonymous (not verified)
پنجشنبه ۱۴۰۰/۱/۵ - ۱۳:۲۵
کار اعمار و ساختمان سرک ولسوالی ینگی قلعه - چاه آب ولایت تخار جریان دارد

 

سرک ولسوالی ینگی قلعه الی چاه آب ولایت تخار ۲۷.۳۶ کیلومتر طول، ۱۰ متر عرض همراه با شانه ها، ۵۲ پایه پلچک به اندازه های مختلف و ۲۵۶۰ متر دیوارهای استنادی کانکریتی دارد که با یک شرکت ساختمانی خصوصی قرار داد گردیده و از سوی حکومت افغانستان تمویل می شود.

این پروژه قسمت چهارم سرک ماورای کوکچه بوده، اتصال محلی (ولسوالی ها) و بهبود وضعیت اقتصادی را درپی داشته و نیز از اهمیت اقتصادی و اجتماعی برخوردار است.

وزارت فوایدعامه – کابل

۵ حمل ۱۴۰۰

11 months 3 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۹ - ۱۳:۱۴
Background image

وزیر فواید عامه از پروژه اعمار سرک دهنه غوری در ولایت بغلان بازدید کرد

محترم الحاج ملامحمد عیسی ثانی، وزیرفوایدعامه ا.ا.ا، در ادامه سفراش به ولایات شمالی، در حالیکه وی را یک تیم تخنیکی همراهی می نمود، از جریان کار اعمار سرک ولسوالی دهنه‌غوری به طول ۱۷. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۹ - ۱۲:۱۴
Background image

وزیر فواید عامه از سرک ایبک – روی‌دوآب در ولایت سمنگان دیدار کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه ا.ا.ا، در ادامه سفر کاری خود به ولایت‌های شمال کشور در حالی که یک تیم تخنیکی نیز وی را همراهی می‌ نمود، از جریان کار سرک ایبک – روی‌دوآب. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۹ - ۸:۳۸
Background image

وزیر فوایدعامه از شماری پروژه‌های تحت کار در ولایت بلخ بازدید کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فوایدعامه ا.ا.ا، در ادامه سفرش به ولایات شمال، در حالی که تیم تخنیکی نیز وی را همراهی می‌نمود، به ولایت بلخ سفر کرد و شماری از پروژه‌های تحت کار را. . .

BACK TO NEWS