کار اعمار پل شمشه‌ خیل ولایت لغمان به ارزش ۳ میلیون افغانی آغاز شد

kalim_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۰ - ۱۴:۹
په لغمان ولایت کې د شمشه خېلو پله رغنیزې چارې د ۳ میلیونه افغانیو په ارزښت پیل شوې

از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا، کار اعمار یک پایه پل در قریه شمشه‌ خیل ولسوالی علیشنگ ولایت لغمان به ارزش ۳ میلیون افغانی، با حضور داشت محترم قاری بختیار معاذ والی لغمان، محترم ملا همایون احمدی رئیس فواید عامه این ولایت و شماری از مسئولان رسماً آغاز گردید.

این پل ۷ متر طول و ۹ متر عرض دارد و در امتداد سرک ولسوالی های مهترلام، علیشنگ و دولت ‌شاه موقعیت دارد، که کار آن در مدت سه ماه تکمیل و به بهره‌ برداری سپرده خواهد شد.

در جریان کار این پروژه برای شماری از باشندگان محل زمینهٔ کار فراهم خواهد شد و پس از تکمیل شدن آن در زمینه رفت ‌وآمد باشنده گان ولسوالی‌های مربوطه سهولت های بیشتر فراهم خواهد شد.

1 year ago

.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲ - ۱۲:۳۶
Background image

کار ترمیم و بازسازی ۱۷ کیلومتر سرک مسیر عمومی گردیز – خوست آغاز شد

کار ترمیم و بازسازی ۱۷ کیلومتر سرک مسیر عمومی گردیز – خوست که به ارزش ۱۲۲ میلیون و ۳۹۸ هزار افغانی میان وزارت فواید عامه ا.ا.ا و سکتور خصوصی قرارداد شده بود، که روز گذشته با حضور محترم. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۱۴:۵۰
Background image

معینیت خط آهن وزارت فواید عامه به‌عنوان یک اداره مستقل از این وزارت جدا و رئیس جدید آن معرفی گردید

بر اساس حکم عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی، معینیت خط آهن وزارت فواید عامه به‌عنوان یک اداره مستقل از این وزارت جدا شد و بر اساس همین حکم، محترم الحاج مولوی عبد الکریم فاتح، که. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۸:۴۱
Background image

کار بازسازی شاهراه سالنگ ها به شدت جریان دارد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه ا.ا.ا، در ادامه سفر کاری خود به ولایت‌های شمال کشور، در حالی که یک تیم تخنیکی نیز وی را همراهی می‌نمود، از جریان کار پروژه بازسازی اساسی. . .

BACK TO NEWS