کار ترمیم و بازسازی شاهراه ایبک - پلخمری به ارزش ۱۰ میلیون افغانی آغاز ګردید

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۶/۲۲ - ۱۴:۳۷
کار ترمیم و بازسازی شاهراه ایبک - پلخمری به ارزش ۱۰ میلیون افغانی آغاز ګردید

کار ترمیم و بازسازی شاهراه ایبک - پلخمری با حضور داشت الحاج عبدالاحد فضلی والی ولایت سمنگان، انجنیر ملا رئیس آغا رئیس فوایدعامه ولایت سمنگان و شماری از مسیولین محلی این ولایت رسما آغاز گردید. این سرک، ۴۷ کیلومتر طول دارد، که کار ترمیم و بازسازی آن بین وزارت فوایدعامه و شرکت ساختمانی و سرک سازی آریا رسولیان به ارزش ۱۰ میلیون افغانی قرارداد شده است. در جریان کار این پروژه به شماری از باشندگان محل زمینه کار فراهم شده و با تکمیل شدن کار آن مشکلات ترانسپورتی عابرین این شاهراه نسبت به گذشته حل خواهد شد.

9 months 2 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۸:۱۴
Background image

معین خط‌ آهن وزارت فواید عامه ا.ا.ا در رأس یک هیئت، به منظور گسترش همکاری‌های ریلی به کشور ایران سفر نموده

محترم الحاج مولوی محمد اسحاق صاحب‌ زاده، معین خط آهن وزارت فواید عامه، در رأس یک هیئت عالی رتبه ا.ا.ا، که در ترکیب آن محترم مولوی عبدالرحمن قانت، معین برنامه‌ها و پالیسی وزارت معادن و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۸ - ۱۵:۲۰
Background image

گام مهم دیگری به سوی رشد اقتصادی و توسعه شبکه ترانسپورتی کشور کار قیرریزی سرک کنر – نورستان آغاز شد

وزارت فوایدعامه ا.ا.ا به منظور توسعه شبکه ترانسپورتی کشور و وصل نمودن مناطق دوردست، کار قیرریزی سرک کنر – نورستان را از سمت ولایت نورستان به سوی ولایت کنر آغاز نمود که گام مهمی در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۳ - ۱۰:۱۵
Background image

دو تن از روئسای وزارت فواید عامه تغییر و تبدیل شدند

به اساس پیشنهاد وزارت فواید عامه و حکم شماره (۸۱۴۶) مورخ (۳۰/۱۱/۱۴۴۷) مقام عالی ریاست‌الوزرا ا.ا.ا، محترم انجنیر نادرشاه ځاځی که قبلاً به حیث رئیس ریاست مدیریت پروژه‌های این وزارت ایفای. . .

BACK TO NEWS