کار ترمیم و داغیگری ۷۹ کیلومتر سرک به ارزش ۱۸.۵ میلیون افغانی در ولایت ارزگان آغاز شد

kalim_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۶ - ۱۳:۱۵
په اروزګان ولایت کې د ٧٩ کیلومتره سړک د ترمیم او داغګيرۍ چارې د ١٨.٥ میلیونه افغانیو په ارزښت پیل شوې

از سوی وزارت فوایدعامه ا.ا.ا در ولایت ارزگان کار ترمیم و داغگیری ۴۲ کیلومتر سرک ترینکوت – چوری، ۲۰ کیلومتر سرک دهراود – بلاغ و ۱۷ کیلومتر سرک چنارتو – مهرآباد را در ولایت ارزگان با حضور داشت والی محترم ارزګان، محترم مولوی آدم جان نعمانی رئیس فواید عامه این ولایت و شماری از مسئولین محلی رسماً آغاز شد.

پروژه‌ های متذکره چندی قبل میان وزارت فوایدعامه و سکتور خصوصی به ارزش حدود ۱۸.۵ میلیون افغانی قرارداد شده بود که کار ترمیم و داغگیری آن رسماً آغاز گردید.

با ترمیم و داغگیری این سرک ‌ها مشکلات رفت و آمد باشندگان ولایت ارزگان و ولسوالی‌ های همجوار نسبت به گذشته حل خواهد شد.

1 year ago

.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲ - ۱۲:۳۶
Background image

کار ترمیم و بازسازی ۱۷ کیلومتر سرک مسیر عمومی گردیز – خوست آغاز شد

کار ترمیم و بازسازی ۱۷ کیلومتر سرک مسیر عمومی گردیز – خوست که به ارزش ۱۲۲ میلیون و ۳۹۸ هزار افغانی میان وزارت فواید عامه ا.ا.ا و سکتور خصوصی قرارداد شده بود، که روز گذشته با حضور محترم. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۱۴:۵۰
Background image

معینیت خط آهن وزارت فواید عامه به‌عنوان یک اداره مستقل از این وزارت جدا و رئیس جدید آن معرفی گردید

بر اساس حکم عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی، معینیت خط آهن وزارت فواید عامه به‌عنوان یک اداره مستقل از این وزارت جدا شد و بر اساس همین حکم، محترم الحاج مولوی عبد الکریم فاتح، که. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۸:۴۱
Background image

کار بازسازی شاهراه سالنگ ها به شدت جریان دارد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه ا.ا.ا، در ادامه سفر کاری خود به ولایت‌های شمال کشور، در حالی که یک تیم تخنیکی نیز وی را همراهی می‌نمود، از جریان کار پروژه بازسازی اساسی. . .

BACK TO NEWS