کار ترمیم پل ثوری در ولایت فاریاب به ارزش بیش از ۳.۷ میلیون افغانی آغاز شد

kalim_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۳:۴۶
په فاریاب ولایت کې د ثورې پل د ترمیم چارې د څه باندې ۳.۷ میلیونه افغانیو په ارزښت پيل شوې

از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا کار ترمیم پل تخریب شده ثوری ولسوالی قیصار ولایت فاریاب مربوط مسیر بادغیس – میمنه با حضور داشت محترم الحاج مولوی حمیدالله دانش رئیس فواید عامه این ولایت و شماری از مسئولین محلی آغاز گردید.

کار ترمیم و بازسازی این پل به ارزش بیش از ۳.۷ میلیون افغانی میان وزارت فواید عامه و یکی از شرکت خصوصی قرارداد شده است و قرار است در مدت سه ‌ونیم ماه تکمیل گردد.

با ترمیم و بازسازی این پل مشکلات رفت ‌وآمد هموطنان عزیز نسبت به گذشته حل شده و در زمینه انتقال اموال تجارتی و محصولات زراعتی سهولت های بیشتر فراهم خواهد شد.

3 months 4 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱ - ۱۱:۲۲
Background image

کار اعمار ۲۶ کیلومتر سرک به ارزش ۶۰۳ میلیون افغانی در ولایت بدخشان آغاز شده است

این پروژه به‌منظور حل مشکلات ترانسپورتی باشندگان ولایت بدخشان از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا آغاز شده است.

این سرک ۲۶ کیلومتر طول و ۱۰ متر عرض داشته که ولسوالی‌های یفتل، یاوان، راغستان. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۳۰ - ۱۲:۲۷
Background image

‌بر اثر واژگون شدن یک موتر مسافربری نوع ۵۸۰ در شاهراه سالنگ ها‌، شماری از هموطنان شهید و زخمی شدند

حوالي ساعت ۲:۰۰ شب گذشته، در منطقه شاول مربوط سالنگ شمالی شاهراه سالنگ‌ها، یک عراده موتر نوع ۵۸۰ که از سمت شمال به سمت جنوب در حرکت بود، به ‌دلیل بی‌ احتیاطی راننده از مسیر اصلی منحرف. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۹ - ۱۴:۵۸
Background image

معین حفظ و مراقبت سرک‌های وزارت فواید عامه از جریان کار اعمار لین دوم شاهراه کابل–جلال‌آباد بازدید نمود

محترم الحاج معاون ملا عبدالجبار، معین حفظ و مراقبت سرک‌های وزارت فواید عامه ا.ا.ا، در جریان سفرش به ولایات شرقی کشور، در حالی‌که یک تیم تخنیکی وی را همراهی می‌نمود، از جریان کار پروژهٔ. . .

BACK TO NEWS