کار ترمیم ۲۴ کیلومتر سرک به ارزش بیشتر از ۲۲ میلیون افغانی در ولایت هلمند جریان دارد

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۷/۹ - ۱۳:۲۸
کار ترمیم ۲۴ کیلومتر سرک به ارزش بیشتر از ۲۲ میلیون افغانی در ولایت هلمند جریان دارد

این سرک دوراهی مرکز هلمند آغاز الی ولسوالی گرشک به طول ۲۲ کیلومتر امتداد می یابد که برعلاوه ترمیم سرک؛ ۶ پایه پلچک نیز ترمیم و بازسازی می شود.

پروژه متذکره میان وزارت فوایدعامه و شرکت ساختمانی و سرک سازی نوید نوری به ارزش ۲۲ میلیون افغانی قرارداد گردیده است و هزینه آن از بودجه این وزارت پردخت می شود.

در جریان کار این پروژه برای شماری از باشندگان محل فرصت های کاری فراهم گردیده و با تکمیل شدن کار آن مشکلات ترانسپورتی باشندگان ولسوالی گرشک حل گریده و آنها می توانند نسبت به گذشته به شهر لشکرگاه به سهولت رفت و آمد نمایند.

6 months 3 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۶ - ۹:۱۵
Background image

در هفته گذشته از طریق خط آهن وزارت فواید عامه 178421متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

در هفته گذشته از تاریخ (۱۵  الی ۲۱حوت، سال ۱۴۰۴ هـ.ش.) از طریق خطوط آهن وزارت فوایدعامه افغانستان 178421 متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان 124533 تُن،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ - ۱۲:۱۹
Background image

انتقالات از طریق چهار بنادر خط آهن کشور به‌گونه عادی جریان دارد

وزارت فواید عامه ا.ا.ا به هموطنان گرامی اطمینان می‌دهد که تا کنون هیچ‌گونه مانع در بخش انتقالات وجود ندارد و انتقالات از طریق چهار بندر خط آهن کشور به‌گونه عادی و منظم ادامه دارد.

در. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۰ - ۱۲:۳۰
Background image

در مقایسه با ۱۱ ماه سال ۱۴۰۳ هـ.ش، انتقالات در ۱۱ ماه سال جاری بیش از ۳۳ درصد افزایش یافته است

از آغاز ماه حمل تا پایان ماه دلو سال ۱۴۰۴ هـ.ش، در مجموع (۵۳۸۷۵۴۹) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

این در حالی است که در ۱۱ ماه سال گذشته (۱۴۰۳ هـ.ش) (۴۰۴۰۸۵۵) متریک تُن انتقالات. . .

BACK TO NEWS