کار دو پروژه در ولايت پکتيکا به ارزش حدود ۲۲ میليون افغانی تکمیل و به بهره برداری سپرده شد

media_admin
شنبه ۱۴۰۲/۱۲/۵ - ۱۱:۵۱
کار دو پروژه در ولايت پکتيکا به ارزش حدود ۲۲ میليون افغانی تکمیل و به بهره برداری سپرده شد

کار دو پروژه از سوی وزارت فواید عامه در ولايت پکتيکا به ارزش حدود ۲۲ میليون افغانی تکمیل و باحضور داشت محترم مولوی محمد اکبر عادل رئیس فواید عامه آن ولایت و شماری از مسؤلین محلی، افتتاح و به بهره برداری سپرده شد. 
وزارت فواید عامه در ولايت پکتيکا دو پروژه، که يکی آن؛ ترميم و بازسازی ۱۰ کيلومتر سرک پکتيکا - گرديز به ارزش ۱۴.۴۶ ميليون افغانی و پروژه دوم کار ترميم و بازسازی ۲۱ کيلومتر سرک پکتيکا - (بند سرده) غزنی به ارزش ۷.۶۴ ميليون افغانی با دو شرکت مختلف ساختمانی و سرکسازی قرارداد نموده بود که اکنون کار آن تکمیل و به بهره برداری سپرده شد. 
قابل ياد آوریست، که در جریان اين پروژه ها برای شماری از باشندگان محل زمینه کاری به شکل مستقيم و غیر مستقیم فراهم گرديده بود و با تکمیل شدن کار این پروژه‌ها مشکلات ترانسپورتی مردم نسبت به گذشته حل شده است.
 

10 months 2 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۱ - ۱۰:۴۸
Background image

کار اعمار لات اول سرک پروان–کوه صافی به طول ۲۰ کیلومتر جریان دارد

وزارت فواید عامه ا.ا.ا کار اعمار لات اول سرک پروان–کوه صافی به طول ۲۰ کیلومتر را در ولایت پروان به ارزش بیش از ۶۴۱.۶ میلیون افغانی با سکتور خصوصی قرارداد نموده است و اکنون کار  این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۱ - ۸:۱۸
Background image

تأکید وزارت فواید عامه بر تسریع کار پروژه ترمیم سرک غزنی–شرنه

محترم الحاج معاون ملا عبدالجبار، معین حفظ و مراقبت سرک‌های وزارت فواید عامه ا.ا.ا،مسوول شرکت قراردادی فردوس هیواد و راشد رحیم‌زی را به دفتر خود فراخوانده و در مورد تسریع جریان کار پروژه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۸:۴۰
Background image

وزیر وزارت فواید عامه با سفیر ترکمنستان در کابل دیدار نمود

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر وزارت فواید عامه ا.ا.ا، با محترم خواجه عوضوف سفیر ترکمنستان مقیم کابل در دفتر کارش دیدار نمود و دو طرف در مورد همکاری‌های مشترک اقتصادی، تجارتی و. . .

BACK TO NEWS