قسمت های بی کیفیت سرک سر دوره الی میدان هوایی کندز دوباره ساخته می شود

Anonymous (not verified)
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۳/۱۸ - ۱۹:۳۸
قسمت های بی کیفیت سرک سر دوره الی میدان هوایی کندز دوباره ساخته می شود

این سرک به طول ۵.۷۶ کیلومتر به شکل اسفالت با ساختمانی های آبرو از بازار سر دوره آغاز الی میدان هوایی کندز امتداد دارد.

رهبری وزارت فوایدعامه، به اساس شکایت های مردم تیم تخنیکی را جهت بررسی و ارزیابی پروژه متذکره به ساحه اعزام نمود، بعد از ارزیابی تیم تخنیکی مشخص گردید که در سطح سرک درشتی (segregation) به میان آمده است.

تیم تخنیکی این وزارت، شرکت قراردادی را مکلف نمود تا در قسمت های که درشتی بوجود آمده است، یک لایه دیگر (wearing course) انداخته و مشکلات بوجود آمده در پروژه را حل نمایند.

اکنون کار آن توسط شرکت قراردادی در ساحه جریان دارد و در روز های آینده تکمیل می شود.

1 year ago

.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۵ - ۱۴:۹
Background image

پروژه نصب گاردریل‌ها در مسیر سرک تگاب – سروبی آغاز شد

پروژه نصب گاردریل‌ها ( کتاره های حفاظتی) در مسیر سرک تگاب – سروبی به ارزش ۱۲ میلیون و ۶۰۰ هزار افغانی، از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا با سکتور خصوصی قرارداد شده است. این پروژه با حضور. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۳ - ۱۵:۳۷
Background image

کار ساخت یک پایه پل در ولایت دایکندی به ارزش بیش از ۱۶ میلیون افغانی آغاز شد

کار ساخت یک پایه پل در مسیر ولسوالی اشترلی ولایت دایکندی، بالای دریای آهنگر به طول ۲۲متر و عرض ۷.۷متر از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا، با یک شرکت ساختمانی و سرک سازی به ارزش ۱۶میلیون و ۴۰. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۳ - ۱۰:۵۳
Background image

پروژه ترمیم سرک قرغه‌یی – درونته به طول ۱۸کیلومتر در ولایت لغمان به ارزش حدود ۱۷ میلیون افغانی آغاز شد

از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا کار ترمیم و داغ‌گیری سرک ولسوالی قرغه‌یی - درونته به طول ۱۸ کیلومتر، به ارزش حدود ۱۷ میلیون افغانی در ولایت لغمان، با حضور محترم الحاج حافظ انځرګل عبدالله،. . .

BACK TO NEWS