دو پروژه حفظ و مراقبت به ارزش بیش از ۲۵ میلیون افغانی در ولایت لوگر آغاز گردید

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۶/۲ - ۱۲:۳۲
دو پروژه حفظ و مراقبت به ارزش بیش از ۲۵ میلیون افغانی در ولایت لوگر آغاز گردید

کار اعمار و بازسازی ۶۵۰ متر دیوار استنادی و ۱۶ پایه پلچک از سوی ریاست فواید عامه ولایت لوگر آغاز گردید و اکنون جریان دارد.

این پروژه میان وزارت فوایدعامه و یک شرکت سرک سازیخصوصی  به ارزش ۲۵ میلیون افغانی قرارداد شده و بودجه آن از سوی وزارت فواید عامه پرداخت میشود که کار آن تا ۴۵ روز آینده تکمیل خواهد شد.
قابل ذکر است، در جریان کار این پروژه برای شماری از باشندگان محل زمینه کاری فراهم شده و هدف از تطبیق این پروژه جلوگیری از تخریب بیشتر شاهراه کابل – گردیز می باشد.

1 month 2 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۹ - ۸:۳۷
Background image

معینان تخنیکی و خط آهن وزارت فوایدعامه با معینان وزارت‌های ترانسپورت و صنعت و ساختمان قزاقستان دیدار نمودند

محترم الحاج مولوی عبدالکریم فاتح معین تخنیکی و محترم الحاج مولوی محمد اسحاق صاحبزاده، معین خط آهن وزارت فواید عامه ا.ا.ا و تیم های تخنیکی این وزارت، با محترم ژانیبک ژومایویچ تایژانوف،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۵ - ۹:۵
Background image

معین خط آهن و هیئت همراه شان در کنفرانس و نمایشگاه بین ‌المللی خطوط آهن در شهر ابوظبی اشتراک نمودند

محترم الحاج مولوی محمد اسحاق صاحبزاده معین خط آهن وزارت فواید عامه ا.ا.ا و هیئت همراه شان در کنفرانس و نمایشگاه بین ‌المللی خطوط آهن در شهر ابوظبی امارات متحده عربی اشتراک نمودند.

در. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۴ - ۱۱:۲۹
Background image

کار ترمیم اساسی سرک غزنی – شرنه بطول ۴۱ کیلومتر به ارزش ۱۴۵ میلیون افغانی آغاز شد

از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا بمنظور حل مشکلات و فراهم نمودن سهولت های رفت و آمد هموطنان عزیز کار ترمیم اساسی  ۴۱ کیلومتر سرک غزنی – شرنه به ارزش ۱۴۵ میلیون افغانی آغاز شد.

در مراسم. . .

BACK TO NEWS