کار ترميم و بازسازی لین سابق شاهراه کابل - پروان به ارزش ۲۹ میلیون افغانی جريان دارد

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۸/۱ - ۱۴:۳۱
کار ترميم و بازسازی لین سابق شاهراه کابل - پروان به ارزش ۲۹ میلیون افغانی جريان دارد

شاهراه کابل- پروان، یکی از شاهراه مهم و حياتی کشور است، که ضمن وصل پایتخت با ولايت پروان، در قسمت انتقال اموال تجارتی و زراعتی به ولایات شمال کشور نيز نقش اساسی دارد.

وزارت فواید عامه کار ترميم و بازسازی لین سابق شاهراه متذکره را با در نظر داشت اهميت اقتصادی آن از دروازه کابل الی ولسوالی جبل السراج ولايت پروان آغاز نموده است، که اکنون کار آن عملاً جريان دارد.
کار ترميم و بازسازی اين پروژه ميان وزارت فواید عامه و يکی از شرکت خصوصی و ساختمانی به ارزش ۲۹ ميليون افغانی قرارداد شده است، که هزينه آن از بودجه وزارت فواید عامه پرداخت می شود.

قابل يادآوريست، با تکمیل شدن کار این پروژه، مشکلات ترانسپورتی عابرين این شاهراه نسبت به گذشته حل شده و مردم به سهولت با ولایات شمال کشور رفت و آمد خواهند کرد.

10 months 2 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۱ - ۱۰:۴۸
Background image

کار اعمار لات اول سرک پروان–کوه صافی به طول ۲۰ کیلومتر جریان دارد

وزارت فواید عامه ا.ا.ا کار اعمار لات اول سرک پروان–کوه صافی به طول ۲۰ کیلومتر را در ولایت پروان به ارزش بیش از ۶۴۱.۶ میلیون افغانی با سکتور خصوصی قرارداد نموده است و اکنون کار  این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۱ - ۸:۱۸
Background image

تأکید وزارت فواید عامه بر تسریع کار پروژه ترمیم سرک غزنی–شرنه

محترم الحاج معاون ملا عبدالجبار، معین حفظ و مراقبت سرک‌های وزارت فواید عامه ا.ا.ا،مسوول شرکت قراردادی فردوس هیواد و راشد رحیم‌زی را به دفتر خود فراخوانده و در مورد تسریع جریان کار پروژه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۸:۴۰
Background image

وزیر وزارت فواید عامه با سفیر ترکمنستان در کابل دیدار نمود

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر وزارت فواید عامه ا.ا.ا، با محترم خواجه عوضوف سفیر ترکمنستان مقیم کابل در دفتر کارش دیدار نمود و دو طرف در مورد همکاری‌های مشترک اقتصادی، تجارتی و. . .

BACK TO NEWS