کار دو پروژه در ولايت پکتيکا به ارزش حدود ۲۲ میليون افغانی تکمیل و به بهره برداری سپرده شد

media_admin
شنبه ۱۴۰۲/۱۲/۵ - ۱۱:۵۱
کار دو پروژه در ولايت پکتيکا به ارزش حدود ۲۲ میليون افغانی تکمیل و به بهره برداری سپرده شد

کار دو پروژه از سوی وزارت فواید عامه در ولايت پکتيکا به ارزش حدود ۲۲ میليون افغانی تکمیل و باحضور داشت محترم مولوی محمد اکبر عادل رئیس فواید عامه آن ولایت و شماری از مسؤلین محلی، افتتاح و به بهره برداری سپرده شد. 
وزارت فواید عامه در ولايت پکتيکا دو پروژه، که يکی آن؛ ترميم و بازسازی ۱۰ کيلومتر سرک پکتيکا - گرديز به ارزش ۱۴.۴۶ ميليون افغانی و پروژه دوم کار ترميم و بازسازی ۲۱ کيلومتر سرک پکتيکا - (بند سرده) غزنی به ارزش ۷.۶۴ ميليون افغانی با دو شرکت مختلف ساختمانی و سرکسازی قرارداد نموده بود که اکنون کار آن تکمیل و به بهره برداری سپرده شد. 
قابل ياد آوریست، که در جریان اين پروژه ها برای شماری از باشندگان محل زمینه کاری به شکل مستقيم و غیر مستقیم فراهم گرديده بود و با تکمیل شدن کار این پروژه‌ها مشکلات ترانسپورتی مردم نسبت به گذشته حل شده است.
 

11 months 2 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۷ - ۱۴:۱۶
Background image

وزیر محترم فوایدعامه از جریان کار اعمار لین دوم شاهراه کابل-جلال‌آباد بازدید کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه ا.ا.ا، در حالیکه وی را یک تیم تخنیکی همراهی می نمود، از جریان کار اعمار بخش ۳۲ کیلومتر لین دوم شاهراه کابل-جلال آباد از طرف کابل که اکنون. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۰:۲۷
Background image

پروژه ترمیم پل چغه و پل آقتاش در ولایت کندز به ارزش بیش از ۱۲میلیون افغانی جریان دارد

پروژه ترمیم پل چغه بالای دریای بنگی به طول ۸۴متر و عرض ۱۰متر و ترمیم پل آقتاش به  طول ۱۰۰متر و عرض ۸.۴متر در ولایت کندز، به ارزش ۱۲میلیون و ۵۰ هزار افغانی از سوی وزارت فواید عامه با. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۳:۵۹
Background image

پروژه اعمار لات سوم سرک حلقوی قیصار – لامان به طول ۵۰ کیلومتر به ارزش بیش از ۴.۶میلیارد افغانی جریان دارد

پروژه اعمار لات سوم سرک حلقوی قیصار – لامان در ولایت بادغیس به طول ۵۰کیلومتر و عرض ۱۲متر، به ارزش ۴میلیارد و ۶۵۲ میلیون و ۵۳۶هزار افغانی از سوی وزارت فوایدعامه ا.ا.ا با سکتور خصوصی. . .

BACK TO NEWS