در هفته گذشته از طریق خط آهن (۱۷۰۶۲۶) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

kalim_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۵ - ۱۱:۳۴
در هفته گذشته از طریق خط آهن (۱۷۰۶۲۶) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

در هفته گذشته از تاریخ (۵  الی۱۱ جدی، سال ۱۴۰۴ هـ.ش.) از طریق خطوط آهن وزارت فوایدعامه افغانستان (۱۷۰۶۲۶) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان (۱۱۳۳۵۱) تُن، بندر آقینه (۱۲۹۷۰)  تُن، بندر تورغندی (۱۹۵۴۴) تُن و خواف–هرات (۲۴۷۶۱) تُن؛ مجموعاً (۱۷۰۶۲۶)  متریک تُن که شامل اموال نفتی، غیر نفتی و سایر مواد می‌شود، به کشور وارد و صادر شده است.

در مجموعه انتقالات یک بخش آن صادرات است، در هفته گذشته (۳۲۰)  تُن اموال تجارتی صادر شده که   میوه خشک  و سنک های معدنی است.

هر چه سطح صادرات واردات از طریق خط آهن افزایش می یابد، فرصت های شغلی بیشتری فراهم می شود، عواید ملی افزایش می یابد و راه به سوی ثبات اقتصادی، توسعه و خودکفایی فراهم می‌شود.

وزارت فوایدعامه ا.ا.ا تلاش می نماید تا شرایط مناسبی را برای انتقالات و سهولت ‌های بیشتری را برای تجاران فراهم نماید و بمنظور افزایش عواید ملی، روند انتقالات اموال تجارتی را از طریق خطوط آهن دوامدار و سریع نماید.

10 months 2 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۱ - ۸:۱۸
Background image

تأکید وزارت فواید عامه بر تسریع کار پروژه ترمیم سرک غزنی–شرنه

محترم الحاج معاون ملا عبدالجبار، معین حفظ و مراقبت سرک‌های وزارت فواید عامه ا.ا.ا،مسوول شرکت قراردادی فردوس هیواد و راشد رحیم‌زی را به دفتر خود فراخوانده و در مورد تسریع جریان کار پروژه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۸:۴۰
Background image

وزیر وزارت فواید عامه با سفیر ترکمنستان در کابل دیدار نمود

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر وزارت فواید عامه ا.ا.ا، با محترم خواجه عوضوف سفیر ترکمنستان مقیم کابل در دفتر کارش دیدار نمود و دو طرف در مورد همکاری‌های مشترک اقتصادی، تجارتی و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۱۶ - ۱۴:۲۵
Background image

پروژه ترمیم شاهراه غزنی - شرنه از سوی وزارت فوایدعامه جریان دارد

پروژه ترمیم شاهراه غزنی - شرنه به طول ۴۵ کیلومتر از سوی وزارت فوایدعامه ا.ا.ا به ارزش بیش از ۱۴۵ میلیون افغانی با سکتور خصوصی قرداد شده است و درحال حاضر کار آن با سرعت جریان دارد.

این. . .

BACK TO NEWS