تبدیلی و معرفی دو تن از رئیسان در وزارت فواید عامه

kalim_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱ - ۸:۵۴
تبدیلی و معرفی دو تن از رئیسان در وزارت فواید عامه

براساس پیشنهاد رهبری وزارت فوایدعامه ا.ا.ا و حکم شماره(۵۵۲۹)مورخ(۱۴۴۷/۷/۲۷)مقام عالی ریاست الوزرا، محترم انجنیر عبدالطیف صاحبزاده، رئیس پیشین نظارت و ارزیابی این وزارت به حیث رئیس حفظ و مراقبت خط آهن و محترم مولوی محمد رحمن محمدی که قبلاً به حیث رییس  فوایدعامه ولایت سمنگان ایفای وظیفه کرده است، به حیث رئیس نظارت و ارزیابی تعیین و معرفی شدند.

در برنامه ای که به همین مناسبت برگزار شده بود؛ نخست محترم انجنیر فضل‌الباری بلوچ، رئیس امور کارکنان وزارت فواید عامه، حکم مقام عالی ریاست‌الوزرا را در مورد مقرری این دو رئیس قرائت نموده و با حضور شماری از رؤسای مرکزی، به کارمندان ریاست‌های مربوطه معرفی شدند.

در اخیر، رؤسا و مسئولین حاضر برای رؤسای جدید از درگاه خداوند متعال توفیق و کامیابی‌های بیشتر در انجام امورشان آرزو نمودند.

5 months 2 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۳ - ۱۱:۹
Background image

کار اعمار اساسی سرک خاص ارزگان – ترینکوت به طول ٢٥ کیلومتر به ارزش بیش از ۶۰۱.۶ میلیون افغانی آغاز شد

از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا، کار اعمار اساسی سرک خاص ارزگان – ترینکوت به طول ٢٥ کیلومتر به ارزش بیش از ۶۰۱.۶ میلیون افغانی، با حضور داشت  محترم الحاج مولوی باری‌گل طالب معاون والی. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۸ - ۹:۱۵
Background image

کار اعمار اساسی سرک ولسوالی دهنه‌غوری ولایت بغلان به ارزش بیش از۳۸۹.۴ میلیون افغانی آغاز شد

از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا کار اعمار اساسی (آسفالت) سرک ولسوالی دهنه‌غوری ولایت بغلان به طول ۱۷.۶ کیلومتر، به ارزش  بیش از ۳۸۹.۴ میلیون افغانی با حضورداشت محترم الحاج عبدالرحمن حقانی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۹:۲
Background image

کار اعمار و ساختمان یک بخش سرک قیصار–لامان به طول ۵۰ کیلومتر قرارداد گردید

کار اعمار و ساختمان یک بخش سرک قیصار – لامان به طول ۵۰ کیلومتر بر اساس حکم عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه ‌الله و مطابق پلان کاری وزارت فوایدعامه با یکی از شرکت های خصوصی ساختمانی و سرک‌سازی. . .

BACK TO NEWS