ساختمان سرک ولسوالی آبشار ولایت پنجشیر ۲۶ فیصد پیشرفت کاری دارد

mopw_admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۸/۱ - ۸:۵۲
ساختمان سرک ولسوالی آبشار ولایت پنجشیر ۲۶ فیصد پیشرفت کاری دارد

ساختمان سرک ولسوالی آبشار ولایت پنجشیر ۲۶ فیصد پیشرفت کاری دارد

این سرک از مرکز ولایت پنجشیر آغاز الی شمال آن ولایت امتداد می یابد، دارای بیشتر از ۱۳ کیلومتر طول، ۷ متر عرض عبوری و شانه ها، ۸۵ پایه پلچک به اندازه های مختلف و ۹۷۵۸ متر دیوار های استنادی می باشد که به قیمت بیشتر از ۶۱۵ میلیون افغانی با یک شرکت ساختمانی خصوصی قرار داد گردیده و تا کنون ۲۶فیصد پیشرفت کاری دارد.

اعمار این پروژه، قریه های مسیر سرک و ولسوالی آبشار را با ولسوالی های دیگر وصل و مشکلات ترانسپورتی اهالی ۲۱ قریه آبشار را حل می نماید، در انتقال مسافرین به دیگر ولسوالی ها و ولایات همجوار و محصولات زراعتی به مراکز تجارتی و مارکیت ها سهولت ایجاد می نماید.

1 year 1 month ago

.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۵ - ۱۳:۴۵
Background image

وزیر محترم فواید عامه از جریان کار بازسازی اساسی شاهراه سالنگ ها بازدید کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه، ا.ا.ا در حالیکه رئیس حفظ و مراقبت سالنگ‌ها و رئیس فواید عامه ولایت پروان نیز وی را همراهی می‌کردند، روز پنج‌شنبه هفته گذشته به سالنگ‌. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۴:۲۹
Background image

کار دو پروژه حفظ و مراقبتی به ارزش مجموعی ۱۹ میلیون افغانی در ولایت بغلان آغاز شد

پروژه ترمیم و داغگیری شاهراه عمومی پلخمری – کندز به ارزش ۱۷میلیون افغانی و پروژه ساخت دیوار های استنادی شاهراه پلخمری – دوشی در ساحه کفتر خانه بطول ۳۵ متر به ارزش ۲میلیون افغانی، از سوی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۱:۱۸
Background image

رئیس عمومی اداره راه آهن به‌منظور اشتراک در نشست منطقه‌ای سازمان همکاری‌های اقتصادی (ایکو) عازم قزاقستان شد

محترم الحاج مولوی عبدالکریم فاتح، رئیس عمومی اداره راه آهن ا.ا.ا، در رأس یک هیئت تخنیکی، به‌منظور اشتراک در نشست منطقه‌ای سازمان همکاری‌های اقتصادی(ایکو)، عازم کشور قزاقستان شد.

قرار. . .

BACK TO NEWS