برنامه ملی راه سازی روستائی وزارت احیا و انکشاف دهات به وزارت فواید عامه منتقل گردید

mopw_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۲۵ - ۸:۵۱
برنامه ملی راه سازی روستائی وزارت احیا و انکشاف دهات به وزارت فواید عامه منتقل گردید

برنامه ملی راه سازی روستائی وزارت احیا و انکشاف دهات به وزارت فواید عامه منتقل گردید

۲۴ حوت ۱۳۹۹

بر اساس حکم جلالتمآب محترم رییس جمهور کشور، برنامه ملی راه سازی روستائی وزارت احیا و انکشاف دهات به وزارت فواید عامه منتقل گردید.

برنامه راه سازی روستایی قبل از این توسط دو وزارت بصورت مشترک به پیش برده میشد اما بعد از این توسط وزارت فواید عامه رهبری میشود که بسیاری از پروژه ها را در وقت معین در ساحات دهات تطبیق خواهد کرد.

انجنیر نجیب الله یمین وزیر فواید عامه در ملاقات با مسئولین برنامه، ضمن خوش آمدید گفتن از آنها خواست تا آبادی افغانستان را در صدر اجندای شان قرار دهند و به پیشبرد کار بدور از فساد با روحیه پاک تاکید کرد.

وزیر فواید عامه برنامه راه سازی روستائی را مهم خوانده، استخدام افراد مسلکی و کار فهم را نشانه گرفت که باید کار ها را به پیش ببرند.

وزیر فواید عامه اضافه کرد که مطابق پلان یک انستیتوت را بنا خواهند نهاد که در آن از نظر تخنیکی لابراتوار، سروی و دیزاین و بخش های مهم دیگر نیروی بشری آموزش خواهند دید.

در همین حال مسئولین برنامه ملی راه سازی روستائی با اظهار خرسندی از برنامه های وزیر فوایدعامه اطمینان دادند که حمایت کامل رهبری را با خود دارند و با صداقت کامل کار را به پیش خواهند برد.

وزارت فوایدعامه – کابل

2 years 1 month ago

.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۴۵
Background image

در ربع اول سال ۱۴۰۴ از طریق خطوط آهن ( ۹۵۳۰۲۰) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

در ربع اول سال ۱۴۰۴هـ.ش. ( ماه های حمل، ثور و جوزا) از طریق خطوط آهن وزارت فوایدعامه افغانستان (۹۵۳۰۲۰) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان ( ۷۲۶۹۴۶) تُن. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۲۸
Background image

کار اعمار سرک لین دوم کابل- غزنی با سرعت جریان دارد

وزارت فواید عامه امارت اسلامی افغانستان، با درنظرداشت اهمیت اقتصادی و ترانزیتی شاهراه کابل – کندهار، و به هدف حل مشکلات ترانسپورتی هموطنان، کاهش ازدحام و جلوگیری از حوادث ترافیکی در. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۶ - ۱۴:۷
Background image

سرپرست وزارت فوایدعامه به ولايت کاپيسا سفر نمود

محترم الحاج ملا محمدعیسی ثانی، سرپرست وزارت فوایدعامه، بمنظور ارزیابی وضعیت سرک ها به ولایت کاپیسا سفر نمود که وی را در این سفر؛ محترم قاری احسان‌الله بریال والی این ولایت، رئیس. . .

BACK TO NEWS