اعلامیه مطبوعاتی پیرامون افتتاح و بهره برداری سرک کندهار - سپین بولدک

Anonymous (not verified)
دوشنبه ۱۴۰۰/۱/۲۳ - ۱۱:۳۰
اعلامیه مطبوعاتی پیرامون افتتاح و بهره برداری سرک کندهار - سپین بولدک

#صد روز و صد مژده

#هفته راه سازی و بهسازی

#سرک سرمایه ملیست حفظ و مراقبت آن وجیبه ملی هرشهروند کشور میباشد.

به اساس دیدگاه جلالتمآب رئیس جمهور اسلامی افغانستان مبنی بر تبدیل شدن افغانستان به چهار راه ترانزیت منطقوی.

قرار است امروز دو شنبه ۲۳ حمل سال روان ساعت ۰۰ : ۳ بعد از ظهر، پروژه سرک کندهار – سپین بولدک ولایت کندهار با حضور جلالتمآب محترم محمد اشرف غنی رئیس جمهوری اسلامی افغانستان به صورت آنلاین از ارگ ریاست جمهوری و حضور محترم انجنیر نجیب الله یمین وزیر فوایدعامه در ولایت کندهار، مقامات محلی و بزرگان قومی آن ولایت، این پروژه رسماً افتتاح و به بهره برداری سپرده شود.

سرک لین دوم کندهار – سپین بولدک به طول ۴۰ کیلومتر و عرض ۱۱ متر با قیمت بیشتر از ۱.۳ میلیارد افغانی با یک کمپنی خصوصی قرارداد گردیده بود کار آن تکمیل و امروز رسماً به بهره برداری سپرده می شود.

پروژه متذکره یکی از مهمترین پروژه های حکومت در زون جنوب به شمار میرود، ولایات جنوب غربی را با خط فرضي دیورند وصل می سازد، در تجارت، ترانزیت و اتصال مناطق دور افتاده نقش مهم را ایفا میکند، در صادرات محصولات زراعتی، رشد اقتصادی و فرهنگی تاثیرات مثبت دارد.

وزارت فوایدعامه – کابل

4 months ago

.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۳:۲۳
Background image

دو تن از رؤسای وزارت فواید عامه تغییر و تبدیل شدند

بر اساس پیشنهاد وزارت فواید عامه ا.ا.ا و حکم شماره (۴۵۴۱) مورخ (۱۴۴۷/۶/۲۹) مقام عالی ریاست‌الوزرا، محترم انجنیر عبدالواسع صابری که قبلا به حیث رئیس مصونیت و حفاظت حریم سرک‌های وزارت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳ - ۱۳:۵۷
Background image

کار اعمار پل دوم کمپنی مسیر شاهراه کابل – کندهار تکمیل شد

کار اعمار پل دوم کمپنی در امتداد لین دوم شاهراه کابل–غزنی (مسیر شاهراه کابل–کندهار) از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا، به ارزش ۶۰ میلیون افغانی تکمیل گردیده و در حضور محترم الحاج مولوی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳ - ۱۱:۳۹
Background image

کار بازسازی پلان‌شده سال روان شاهراه سالنگ ها تکمیل گردید

شاهراه سالنگ یکی از مهم‌ترین و اساسی‌ترین شاهراه‌های ترانزیتی افغانستان به‌شمار می‌رود که پایتخت کشور را به ولایت‌های شمالی و شمال شرقی وصل میسازد.

این شاهراه بزرگ ترانزیتی از طریق. . .

BACK TO NEWS