اعمار و ساختمان ۵.۸ کیلومتر سرک در ولسوالی ده سبز کابل ۵۰ فیصد پیشرفت کاری دارد

Anonymous (not verified)
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۴/۸ - ۱۲:۱۱
اعمار و ساختمان ۵.۸ کیلومتر سرک در ولسوالی ده سبز کابل ۵۰ فیصد پیشرفت کاری دارد

این سرک اسفالتی ۵.۸ کیلومتر طول دارد، از دو راهی خواجه چاشت ولسوالی ده سبز شروع الی مدرسه الله گل مجاهد امتداد دارد و تاکنون ۵۰ فیصد پیشرفت کاری دارد.

این پروژه به قیمت بیشتر از ۸۳ میلیون افغانی میان وزارت فواید عامه و یک شرکت ساختمانی خصوصی قرارداد گردیده و از سوی افغانستان تمویل می شود.

با تکمیل شدن کار این سرک مشکلات ترانسپورتی باشندگان ولسوالی ده سبز نسبت به گذشته کم شده و سهولت های ترانسپورتی مهیا می شود.

قابل ذکر است، در جریان کار ساختمان این سرک برای باشندگان محل به صورت مستقیم و غیر مستقیم ۱۴۲۰روز کاری نیز ایجاد شده است.

11 months 2 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۹:۲۲
Background image

وزیر محترم فواید عامه از جریان کار توسعه و تأسیسات جدید ایستگاه خط آهن بندر تورغندی دیدار نمود

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه ا.ا.ا در حالیکه وی را یک تیم تخنیکی همراهی می نمود، در جریان سفر کاری خویش به ولایت هرات، از جریان کار توسعه و تأسیسات جدید ایستگاه خط. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۹ - ۱۳:۵۶
Background image

کار اعمار سرک چک – دایمیرداد به طول ۶۰ کیلومتر در ولایت میدان وردگ جریان دارد

وزارت فواید عامه ا.ا.ا کار اعمار سرک چک – دایمیرداد ولایت میدان وردگ را به ارزش ۲ میلیارد و ۴۰ میلیون افغاني با دو شرکت خصوصی قرارداد نموده بود که اکنون علاوه بر کار دیزاین آن کار اعمار. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۷ - ۱۴:۱۶
Background image

وزیر محترم فوایدعامه از جریان کار اعمار لین دوم شاهراه کابل-جلال‌آباد بازدید کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه ا.ا.ا، در حالیکه وی را یک تیم تخنیکی همراهی می نمود، از جریان کار اعمار بخش ۳۲ کیلومتر لین دوم شاهراه کابل-جلال آباد از طرف کابل که اکنون. . .

BACK TO NEWS