بازدید معین حفظ و مراقبت سرک ها از پروژه های تحت کار وزارت فوایدعامه در ولایت ارزگان 

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۰ - ۸:۴۵
بازدید معین حفظ و مراقبت سرک ها از پروژه های تحت کار وزارت فوایدعامه در ولایت ارزگان 

محترم الحاج معاون ملا عبدالجبار معین حفظ و مراقبت سرک های وزارت فواید عامه در حالیکه وی یک تیم تخنیکی همراهی مینماید از جریان کار پروژه های حفظ و مراقبتی ولایت ارزگان بازدید به عمل آورد و جریان کار پروژه ها را بررسی و ارزیابی نمود.

در این سفر؛ معین حفظ و مراقبت سرکهای وزارت فوایدعامه ضمن دیدار با مسوولین و پرسونل ریاست فوایدعامه ولایت ارزگان، از وسایط و ماشینری کمپ کمپنی بازدیده نموده و به مسوولین آن هدایت داد تا ماشینری غیر فعال را ترمیم و دوباره فعال نمایند.

همچنان معین حفظ و مراقبت سرکها از جریان کار سرک کندهار – ارزگان و پروژه شهر صفا – مانجه شاهراه کابل – کندهار و تیم تخنیکی همراه شان بازدید به عمل آورند در قسمت سرعت بخشیدن کار و کیفیت آن به مسوولین شرکت های قراردادی هدایات لازم دادند.
 

1 year ago

.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۱۲:۱۸
Background image

وزیر محترم فواید عامه با معاون برنامه ریزی و مدیریت منابع وزارت راه و شهرسازی ایران دیدار کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی وزیر فوایدعامه ا.ا.ا با محترم سید عبدالله ارجایی، معاون برنامه‌ریزی و منابع وزارت راه و شهرسازی جمهوری اسلامی ایران در دفتر کاری خویش دیدار کرد. در این. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۰:۴
Background image

کار آسفالت ریزی بخش چهارم لین دوم سرک کابل - غزنی به طول ۲۲.۳ کیلومتر آغاز شد

کار اعمار اساسی لات چهارم لین دوم سرک کابل – غزنی به طول ۲۲.۳کیلومتر میان وزارت فوایدعامه و سکتور خصوصی قرارداد شده بود که کار آسفالت طبقه اول آن تا کیلومتر ۸.۳ تکمیل و در حال حاضر. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۳۰ - ۱۵:۱۸
Background image

پروژه نصب گاردریل‌ها در مسیر سرک ولسوالی شهرستان ولایت دایکندی آغاز شد

پروژه نصب گاردریل‌ها ( کتاره های حفاظتی) در کنار سرک از ساحه کهنه ده نیلی الی بازار بند برلان ولسوالی شهرستان ولایت دایکندی، به طول ۹۶۰متر و به ارزش ۵میلیون و ۹۲۰هزار افغانی، از سوی. . .

BACK TO NEWS