در هفته گذشته از طریق خط آهن (۱۳۶۲۲۷) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

kalim_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۱۴:۱۱
در هفته گذشته از طریق خط آهن (۱۳۶۲۲۷) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

در هفته گذشته از تاریخ (۲ الی ۸ عقرب، سال ۱۴۰۴ هـ.ش.) از طریق خطوط آهن وزارت فوایدعامه افغانستان (۱۳۶۲۲۷) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان (۹۷۶۳۷) تُن، بندر آقینه (۹۴۰۵)  تُن، بندر تورغندی (۱۷۸۶۲) تُن و خواف–هرات (۱۱۳۲۳) تُن؛ مجموعاً (۱۳۶۲۲۷)  متریک تُن که شامل اموال نفتی، غیر نفتی و سایر مواد می‌شود، به کشور وارد و صادر شده است.

در مجموعه انتقالات یک بخش آن صادرات است، در هفته گذشته (۳۲۸)  تُن اموال تجارتی صادر شده که مقدار زیاد آن میوه خشک و جوس انار است.

هر چه سطح صادرات واردات از طریق خط آهن افزایش می یابد، فرصت های شغلی بیشتری فراهم می شود، عواید ملی افزایش می یابد و راه به سوی ثبات اقتصادی، توسعه و خودکفایی فراهم می‌شود.

وزارت فوایدعامه ا.ا.ا تلاش می نماید تا شرایط مناسبی را برای انتقالات و سهولت ‌های بیشتری را برای تجاران فراهم نماید و بمنظور افزایش عواید ملی، روند انتقالات اموال تجارتی را از طریق خطوط آهن دوامدار و سریع نماید.

11 months 1 week ago

.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۰:۲۷
Background image

پروژه ترمیم پل چغه و پل آقتاش در ولایت کندز به ارزش بیش از ۱۲میلیون افغانی جریان دارد

پروژه ترمیم پل چغه بالای دریای بنگی به طول ۸۴متر و عرض ۱۰متر و ترمیم پل آقتاش به  طول ۱۰۰متر و عرض ۸.۴متر در ولایت کندز، به ارزش ۱۲میلیون و ۵۰ هزار افغانی از سوی وزارت فواید عامه با. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۳:۵۹
Background image

پروژه اعمار لات سوم سرک حلقوی قیصار – لامان به طول ۵۰ کیلومتر به ارزش بیش از ۴.۶میلیارد افغانی جریان دارد

پروژه اعمار لات سوم سرک حلقوی قیصار – لامان در ولایت بادغیس به طول ۵۰کیلومتر و عرض ۱۲متر، به ارزش ۴میلیارد و ۶۵۲ میلیون و ۵۳۶هزار افغانی از سوی وزارت فوایدعامه ا.ا.ا با سکتور خصوصی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۳ - ۱۴:۵۰
Background image

کار قیرریزی لات اول سرک میدان وردک – بامیان جریان دارد

پروژه بازسازی اساسی ۲۵ کیلومتر لات اول شاهراه میدان وردک – بامیان به ارزش بیش از ۸۵۸ میلیون و ۴۵۰ هزار افغانی، از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا با یک شرکت خصوصی قرارداد شده است و درحال. . .

BACK TO NEWS