در یک هفته گذشته از طریق خط آهن (۷۶۰۷۶) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱/۲۶ - ۹:۱۲
در یک هفته گذشته از طریق خط آهن (۷۶۰۷۶) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

 در یک  هفته گذشته از تاریخ (۱۵حمل الی ۲۱ حمل سال ۱۴۰۴ هـ.ش.)  از طریق خطوط آهن وزارت فوایدعامه افغانستان (۷۶۰۷۶) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان ( ۶۱۲۴۰) تُن، بندر آقینه (۲۶۸۱) تُن، بندر تورغندی (۱۰۳۵۶) تُن و خواف – هرات ( ۱۷۹۹ ) تُن؛ مجموعاً (۷۶۰۷۶) متریک تُن که شامل اموال نفتی، غیر نفتی و سایر مواد می‌شود، به کشور وارد و صادر شده است.
در مجموعه انتقالات یک بخش آن ترانزیت و صادرات است، در یکهفته گذشته (۱۳۴۴۰) تُن اموال تجارتی ترانزیت و صادر شده که یک بخش آن میوه خشک، جوس آب آنار، کینو وکچالو است.
هر چه میزان انتقالات و صادرات از طریق خط آهن افزایش می یابد، فرصت های شغلی بیشتری فراهم می شود، عواید ملی افزایش می یابد و راه به سوی ثبات اقتصادی، ترقی و خود اتکایی باز می شود.
وزارت فواید عامه افغانستان  سعی می‌ورزد تا شرایط مناسبی را برای انتقالات و سهولت ‌های بهتری را برای تجاران فراهم نماید.

8 months 2 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۹ - ۱۰:۵۵
Background image

پروژه اعمار و ساختمان لات اول سرک بلخ - شبرغان( سرک بندرکلفت) به طول ۲۵ کیلومتر در ولایت بلخ جریان دارد

پروژه اعمار و ساختمان لات اول سرک بلخ - شبرغان(سرک بندر کلفت) به طول ۲۵ کیلومتر و با هزینه بیش از ۷۵۲ میلیون افغانی میان وزارت فواید عامه و یکی از شرکت های سرکسازی به شکل دیزاین بلت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۱۳:۲۶
Background image

وزیر فواید عامه ا.ا.ا با سفیر جمهوری اسلامی ایران دیدار کرد

محترم الحاج ملا محمدعیسی ثانی، وزیر فواید عامه ا.ا.ا، با محترم علیرضا بیکدلی، سفیر جمهوری اسلامی ایران، در دفتر کاری‌اش در حالی که محترم الحاج مولوی عبدالکریم فاتح، معین تخنیکی وزارت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۱۱:۲۳
Background image

در هفته گذشته از طریق خط آهن ۲۲۹۵۳۶متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

در هفته گذشته از تاریخ (۴ الی ۱۰ثور، سال ۱۴۰۵ هـ.ش.) از طریق خطوط آهن وزارت فوایدعامه افغانستان ۲۲۹۵۳۶متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان ۱۵۸۱۳۳ تُن،. . .

BACK TO NEWS