در یک هفته گذشته از طریق خط آهن ( ۸۰۲۵۲) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

kalim_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳ - ۱۱:۸
در یک هفته گذشته از طریق خط آهن (  ۸۰۲۵۲) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

در یک هفته گذشته از تاریخ (  ۲۴اسد الی ۳۰ اسد سال ۱۴۰۴ هـ.ش.)  از طریق خطوط آهن وزارت فوایدعامه افغانستان (  ۸۰۲۵۲) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان (  ۴۵۵۲۳) تُن، بندر آقینه (  ۱۱۸۷۱) تُن، بندر تورغندی (  ۹۳۴۷) تُن و خواف – هرات ( ۱۳۵۱۱) تُن؛ مجموعاً (  ۸۰۲۵۲) متریک تُن که شامل اموال نفتی، غیر نفتی و سایر مواد می‌شود، به کشور وارد و صادر شده است.

در مجموعه انتقالات یک بخش آن صادرات است، در یک هفته گذشته (۱۲۹) تُن اموال تجارتی صادر شده که سنګ معدنی میباشد .

هر چه میزان انتقالات و صادرات از طریق خط آهن افزایش می یابد، فرصت های شغلی بیشتری فراهم می شود، عواید ملی افزایش می یابد و راه به سوی ثبات اقتصادی، ترقی و خود اتکایی باز می شود.

وزارت فواید عامه ا.ا.ا سعی می‌ورزد تا شرایط مناسبی را برای انتقالات و سهولت ‌های بهتری را برای تجاران فراهم نماید.

8 months 3 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۲ - ۱۴:۸
Background image

کار اعمار سرک اتصالی میدان وردک-لوگر با ارزش بیش از ۷۱۲میلیون افغانی جریان دارد

کار اعمار سرک اتصالی میدان وردک- لوگر در دو لات به طول مجموعی۳۱.۶ کیلومتر میان وزارت فواید عامه ا.ا.ا و سکتور خصوصی قرارداد شده بود که اکنون کار آن بشدت جریان دارد.

لات اول این سرک ۱۷. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۲ - ۱۱:۲۹
Background image

در هفته گذشته از طریق خط آهن ۲۳۵۳۶۲متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

در هفته گذشته از تاریخ (۱۱الی ۱۷ثور، سال ۱۴۰۵ هـ.ش.) از طریق خطوط آهن وزارت فوایدعامه افغانستان ۲۳۵۳۶۲متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان ۱۶۰۰۶۳ تُن،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۹ - ۱۰:۵۵
Background image

پروژه اعمار و ساختمان لات اول سرک بلخ - شبرغان( سرک بندرکلفت) به طول ۲۵ کیلومتر در ولایت بلخ جریان دارد

پروژه اعمار و ساختمان لات اول سرک بلخ - شبرغان(سرک بندر کلفت) به طول ۲۵ کیلومتر و با هزینه بیش از ۷۵۲ میلیون افغانی میان وزارت فواید عامه و یکی از شرکت های سرکسازی به شکل دیزاین بلت. . .

BACK TO NEWS