دیدار سرپرست معینیت تخنیکی وزارت فوایدعامه با رئیس سازمان غذایی جهان در افغانستان و معاون و نماینده ویژه سازمان ملل متحد برای افغانستان

ashraf_admin
یکشنبه ۱۴۰۰/۷/۴ - ۲۱:۴۲
دیدار سرپرست معینیت تخنیکی وزارت فوایدعامه با رئیس سازمان غذایی جهان در افغانستان و معاون و نماینده ویژه سازمان ملل متحد برای افغانستان

سید ادریس میر سرپرست معینیت تخنیکی وزارت فوایدعامه در حالیکه شماری از روئسای این وزارت حضور داشتند، با خانم مری الن، رییس سازمان غذایی جهانWFP)  ) در افغانستان و داکتر رامز الاکبروف معاون و نماینده ویژه سازمان ملل متحد برای افغانستان دیدار و گفتگو نمود.

ابتدا سرپرست معینیت تخنیکی وزارت فوایدعامه از فعالیت‌ها و کارکردهای سازمان غذایی جهان در افغانستان سپاسگزاری نموده، خواهان تداوم همکاری در این مقطع زمانی برای مردم افغانستان شد.

در این نشست از طرف تیم تخنیکی وزارت فوایدعامه، پرزنتیشن در مورد راه های مواصلاتی کشور، حفظ و مراقبت شاهراه‌ها، سرکها، باز نگهداشتن آن‌ها در فصل زمستان و حل مشکلات مردم ارایه گردید.

همچنان طرفین در این نشست روی تقویت و گسترش روابط بهتر جهت عرضه‌ی به موقع خدمات بشردوستانه به مردم افغانستان صحبت نمودند و خانم مری الن و آقای الاکبروف در آینده وعده همکاری و هماهنگی را کردند.

در اخیر نشست فیصله شد تا بخاطر هماهنگی و همکاری بیشتر کمک های بشردوستانه جلسات بعدی تدویر گردد.

 

 تیم مطبوعات وزارت فوایدعامه

2 years 1 month ago

.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۶ - ۱۴:۷
Background image

سرپرست وزارت فوایدعامه به ولايت کاپيسا سفر نمود

محترم الحاج ملا محمدعیسی ثانی، سرپرست وزارت فوایدعامه، بمنظور ارزیابی وضعیت سرک ها به ولایت کاپیسا سفر نمود که وی را در این سفر؛ محترم قاری احسان‌الله بریال والی این ولایت، رئیس. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۴ - ۸:۵۳
Background image

نشست هماهنگی درمورد تائيدی مسیرهای تعیین شده ای خط آهن بلخ – هرات و هرات - کندهار برگزار گردید

 نشست هماهنگی درمورد تائيدی مسیرهای تعین شده ای خط آهن بلخ – هرات و هرات – کندهار تحت ریاست محترم الحاج محمد عیسی ثانی سرپرست وزارت فوایدعامه ا.ا.ا با اشتراک معینان محترم ۹ وزارتخانه و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۲ - ۱۴:۲۴
Background image

در ماه ثور از طریق خطوط آهن (۳۳۲۸۳۷) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

از آغاز تا ختم ماه ثور سال ۱۴۰۴هـ.ش. از طریق خطوط آهن وزارت فواید عامه افغانستان (۳۳۲۸۳۷) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان (۲۴۷۰۴۲) تُن، بندر آقینه. . .

BACK TO NEWS