دیدار سرپرست معینیت تخنیکی وزارت فوایدعامه با رئیس سازمان غذایی جهان در افغانستان و معاون و نماینده ویژه سازمان ملل متحد برای افغانستان

ashraf_admin
یکشنبه ۱۴۰۰/۷/۴ - ۲۱:۴۲
دیدار سرپرست معینیت تخنیکی وزارت فوایدعامه با رئیس سازمان غذایی جهان در افغانستان و معاون و نماینده ویژه سازمان ملل متحد برای افغانستان

سید ادریس میر سرپرست معینیت تخنیکی وزارت فوایدعامه در حالیکه شماری از روئسای این وزارت حضور داشتند، با خانم مری الن، رییس سازمان غذایی جهانWFP)  ) در افغانستان و داکتر رامز الاکبروف معاون و نماینده ویژه سازمان ملل متحد برای افغانستان دیدار و گفتگو نمود.

ابتدا سرپرست معینیت تخنیکی وزارت فوایدعامه از فعالیت‌ها و کارکردهای سازمان غذایی جهان در افغانستان سپاسگزاری نموده، خواهان تداوم همکاری در این مقطع زمانی برای مردم افغانستان شد.

در این نشست از طرف تیم تخنیکی وزارت فوایدعامه، پرزنتیشن در مورد راه های مواصلاتی کشور، حفظ و مراقبت شاهراه‌ها، سرکها، باز نگهداشتن آن‌ها در فصل زمستان و حل مشکلات مردم ارایه گردید.

همچنان طرفین در این نشست روی تقویت و گسترش روابط بهتر جهت عرضه‌ی به موقع خدمات بشردوستانه به مردم افغانستان صحبت نمودند و خانم مری الن و آقای الاکبروف در آینده وعده همکاری و هماهنگی را کردند.

در اخیر نشست فیصله شد تا بخاطر هماهنگی و همکاری بیشتر کمک های بشردوستانه جلسات بعدی تدویر گردد.

 

 تیم مطبوعات وزارت فوایدعامه

2 weeks 5 days ago

.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۲ - ۸:۱
Background image

کار سه پروژه به ارزش حدود ۴۲.۹ میلیون افغانی در ولایت بامیان آغاز شد

وزارت فواید عامه ا.ا.ا به منظور ایجاد سهولت های بیشتر و حل مشکلات ترانسپورتی باشندگان محل کار سه پروژه را در ولایت بامیان با حضور داشت محترم مولوی عبدالله سرحدی والی این ولایت، محترم. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۲ - ۷:۵۸
Background image

کار ترمیم سرک کابل – پروان در دو لین به طول ۶۳.۲ کیلومتر آغاز گردید

از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا کار ترمیم و داغگیری سرک کابل – پروان در دو لین به طول ۶۳.۲کیلومتر با حضور داشت محترم ملا امین‌الله عبید والی کابل، محترم قاری حجت‌الله عباس رئیس فواید عامه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۰ - ۱۱:۳۰
Background image

کار داغگیری ۲۰ کیلومتر سرک پروان – بامیان به ارزش ۳۲ میلیون افغانی آغاز شد

کار داغگیری ۲۰ کیلومتر سرک عمومی پروان – بامیان که از کوتل شیبر ولایت بامیان آغاز الی ولسوالی شیخ‌ علی ولایت پروان امتداد می‌یابد، از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا به ارزش ۳۲ میلیون افغانی. . .

BACK TO NEWS