دیدار سرپرست معینیت تخنیکی وزارت فوایدعامه با رئیس سازمان غذایی جهان در افغانستان و معاون و نماینده ویژه سازمان ملل متحد برای افغانستان

ashraf_admin
یکشنبه ۱۴۰۰/۷/۴ - ۲۱:۴۲
دیدار سرپرست معینیت تخنیکی وزارت فوایدعامه با رئیس سازمان غذایی جهان در افغانستان و معاون و نماینده ویژه سازمان ملل متحد برای افغانستان

سید ادریس میر سرپرست معینیت تخنیکی وزارت فوایدعامه در حالیکه شماری از روئسای این وزارت حضور داشتند، با خانم مری الن، رییس سازمان غذایی جهانWFP)  ) در افغانستان و داکتر رامز الاکبروف معاون و نماینده ویژه سازمان ملل متحد برای افغانستان دیدار و گفتگو نمود.

ابتدا سرپرست معینیت تخنیکی وزارت فوایدعامه از فعالیت‌ها و کارکردهای سازمان غذایی جهان در افغانستان سپاسگزاری نموده، خواهان تداوم همکاری در این مقطع زمانی برای مردم افغانستان شد.

در این نشست از طرف تیم تخنیکی وزارت فوایدعامه، پرزنتیشن در مورد راه های مواصلاتی کشور، حفظ و مراقبت شاهراه‌ها، سرکها، باز نگهداشتن آن‌ها در فصل زمستان و حل مشکلات مردم ارایه گردید.

همچنان طرفین در این نشست روی تقویت و گسترش روابط بهتر جهت عرضه‌ی به موقع خدمات بشردوستانه به مردم افغانستان صحبت نمودند و خانم مری الن و آقای الاکبروف در آینده وعده همکاری و هماهنگی را کردند.

در اخیر نشست فیصله شد تا بخاطر هماهنگی و همکاری بیشتر کمک های بشردوستانه جلسات بعدی تدویر گردد.

 

 تیم مطبوعات وزارت فوایدعامه

11 months 3 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۸:۱۶
Background image

وزیر محترم فواید عامه از پروژه های تحت کار در ولایت جوزجان بازدید کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فوایدعامه ا.ا.ا درحالیکه وی را یک تیم تخنیکی همراهی می‌نماید، در ادامه سفر اش به ولایات غربی و شمالی کشور، به ولایت جوزجان سفر نمود و از جریان کار. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۸:۹
Background image

وزیر فواید عامه از شماری پروژه‌های تحت کار در ولایت فاریاب و بندر آقینه این ولایت بازدید کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه ا.ا.ا، در ادامه سفر اش به ولایت‌های هرات و بادغیس به فاریاب سفر نمود. درین سفر که یک تیم تخنیکی نیز او را همراهی میکند از شماری پروژه‌های. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۸:۱
Background image

وزیر محترم فواید عامه از جریان کار شماری از پروژه‌های ساختمانی در ولایت بادغیس بازدید کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه‌ا.ا.ا، در جریان سفر اش به ولایت بادغیس، از جریان کار شماری از پروژه‌های ساختمانی در این ولایت بازدید کرد و به مسئولان مربوطه را در مورد. . .

BACK TO NEWS