سرپرست وزارت فوایدعامه قرارداد ۳۱.۶ کیلومتر سرک اتصالی میدان وردک و لوگر را با دو شرکت خصوصی امضاء نمود  

kalim_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۱ - ۱۳:۴۴
سرپرست وزارت فوایدعامه قرارداد ۳۱.۶ کیلومتر سرک اتصالی میدان وردک و لوگر را با دو شرکت خصوصی امضاء نمود  

 محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، سرپرست وزارت فوایدعامه ا.ا.ا، قرارداد ساخت ۳۱.۶ کیلومتر سرک اتصالی میان ولایات میدان وردک و لوگر را به ارزش بیش از ۷۱۳ میلیون افغانی در دو بخش با دو شرکت ساختمانی و سرک سازی امضاء نمود.

سرک اتصالی میان ولایات میدان وردک و لوگر ۳۱.۶ کیلومتر طول دارد که در امتداد آن، اعمار ۱۲۰ پایه پلچک نیز شامل می باشد. این سرک از قلعه امیر دره تنگی آغاز می‌شود و از مناطق الوزی، دوغ آباد، شولک و بابوس عبور کرده و به پل علم مرکز ولایت لوگر وصل می‌شود. کار ساخت این سرک در مدت ۱۶ ماه تقویمی تکمیل خواهد شد.

بخش اول این سرک ۱۷.۴ کیلومتر طول دارد که قرارداد اعمار آن با شرکت ساختمانی ایچکو به ارزش ۴۷۳۸۸۴۹۲۷ افغانی امضاء شده است.

بخش دوم این سرک ۱۴.۲ کیلومتر طول دارد که قرارداد اعمار آن با شرکت ساختمانی و سرک‌سازی تابش امید به ارزش ۲۳۹۴۴۸۳۷۸ افغانی امضاء شده است.

این در حالی است که سرپرست وزارت فواید عامه در روز پنج‌شنبه هفته گذشته نیز قراردادهای پنج پروژه سروی و دیزاین تفصیلی خط آهن هرات – قندهار به ارزش حدود ۲۶۴ میلیون افغانی را با پنج شرکت خصوصی امضاء نمود.

9 months 2 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۸:۱۴
Background image

معین خط‌ آهن وزارت فواید عامه ا.ا.ا در رأس یک هیئت، به منظور گسترش همکاری‌های ریلی به کشور ایران سفر نموده

محترم الحاج مولوی محمد اسحاق صاحب‌ زاده، معین خط آهن وزارت فواید عامه، در رأس یک هیئت عالی رتبه ا.ا.ا، که در ترکیب آن محترم مولوی عبدالرحمن قانت، معین برنامه‌ها و پالیسی وزارت معادن و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۸ - ۱۵:۲۰
Background image

گام مهم دیگری به سوی رشد اقتصادی و توسعه شبکه ترانسپورتی کشور کار قیرریزی سرک کنر – نورستان آغاز شد

وزارت فوایدعامه ا.ا.ا به منظور توسعه شبکه ترانسپورتی کشور و وصل نمودن مناطق دوردست، کار قیرریزی سرک کنر – نورستان را از سمت ولایت نورستان به سوی ولایت کنر آغاز نمود که گام مهمی در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۳ - ۱۰:۱۵
Background image

دو تن از روئسای وزارت فواید عامه تغییر و تبدیل شدند

به اساس پیشنهاد وزارت فواید عامه و حکم شماره (۸۱۴۶) مورخ (۳۰/۱۱/۱۴۴۷) مقام عالی ریاست‌الوزرا ا.ا.ا، محترم انجنیر نادرشاه ځاځی که قبلاً به حیث رئیس ریاست مدیریت پروژه‌های این وزارت ایفای. . .

BACK TO NEWS