معین حفظ و مراقبت سرک های وزارت فوایدعامه در جریان سفر خویش به ولایات جنوب غربی به ولایت بادغیس سفر نمود

media_admin
شنبه ۱۴۰۲/۷/۱ - ۱۴:۳۵
معین حفظ و مراقبت سرک های وزارت فوایدعامه در جریان سفر خویش به ولایات جنوب غربی به ولایت بادغیس سفر نمود


محترم الحاج معاون ملا عبد الجبار معین حفظ و مراقبت سرک های وزارت فوایدعامه، که یک تیم تخنیکی وی را همراهی می نماید در جریان سفر کاری خویش به ولایات جنوب غربی به ولایت بادغیس رسید.
معین حفظ و مراقبت سرک های وزارت فوایدعامه، در امتداد شاهراه کابل – کندهار، ضمن بازدید ازپروژه های مختلف حفظ و مراقبتی، تحت کار این وزارت، از ماشینری موجود و کمپ های این ولایات بازدید به عمل آورد، 
وی همچنان روند تطبیق پروژه ها و اسناد پروژه های سال جاری  وسال گذشته ریاست های فوایده عامه ولایات مربوطه را برسی و ارزیابی نمود.
وی همچنان با رسیدن به ولایت  بادغیس از سرک حلقوی این ولایت، کمپ ترکانو ولسوالی مقر ولایت بادغیس و با پرسونل فنی و مسلکی ریاست فواید عامه ولایت بادغیس نیز بازدید نمود و مشکلات آنان را استمعا نمود. 
معین  حفظ مراقبت سرک های وزارت  فواید عامه، از حل هر چه زود تر مشکلات اطمنان داد و افزود، که آبادی کشور و حمایت نظام نیاز به تلاش های صادقانه ما و شما دارد، وی کارمندان ریاست متذکره را به وظایف خویش متوجه نمود، و از ایشان خواست تا وظایف خویش را به صداقت و ایمانداری کامل انجام دهند.
 

6 months 4 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۴ - ۹:۱۳
Background image

وزیر فواید عامه به ولایت لوگر سفر کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه، امروز شنبه در سومین روز عید به ولایت لوگر سفر کرده و از جریان کارهای ساختمانی شماری از پروژه‌ها بازدید به‌عمل آورد.

وی در جریان این سفر. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۶ - ۹:۱۵
Background image

در هفته گذشته از طریق خط آهن وزارت فواید عامه 178421متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

در هفته گذشته از تاریخ (۱۵  الی ۲۱حوت، سال ۱۴۰۴ هـ.ش.) از طریق خطوط آهن وزارت فوایدعامه افغانستان 178421 متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان 124533 تُن،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ - ۱۲:۱۹
Background image

انتقالات از طریق چهار بنادر خط آهن کشور به‌گونه عادی جریان دارد

وزارت فواید عامه ا.ا.ا به هموطنان گرامی اطمینان می‌دهد که تا کنون هیچ‌گونه مانع در بخش انتقالات وجود ندارد و انتقالات از طریق چهار بندر خط آهن کشور به‌گونه عادی و منظم ادامه دارد.

در. . .

BACK TO NEWS