وزیر فواید عامه: کودک امروز رهبر فردا

Anonymous (not verified)
چهارشنبه ۱۴۰۰/۳/۱۲ - ۱۵:۵۳
وزیر فواید عامه: کودک امروز رهبر فردا


از روز جهانی کودک امروز در کودکستان محل کار وزارت فواید عامه تجلیل به عمل آمد
وزیر فواید عامه به مناسبت روز جهانی کودک، این روز را به تمام مادران، پدران، اعضای خانواده ها و تمام کودکان مبارکی گفته، اهمیت کودکان و ارزش دادن به آنها را مهم خواهد. 
آقای یمین، به مناسبت این روز علاوه دادن شماری از تحایف برای کودکان، کتاب سید جمال الدین افغان را نیز برای شان هدیه داد و از مادران و پدران خواست شخصیت های تاریخی افغانستان را برای اطفال شان معرفی و فرزندان شان را به گونه‌ی تربیت نمایند تا در آینده راه آنها را تعقیب نمایند.

وزیر فواید عامه در جریان صحبت هایش افزود: پرورش سالم کودکان؛ آینده بهتر کشور را تضمین میکند که باید به آنها توجه خاص شود. وی به مسوولین کودکستان هدایت داد، در قسمت صحت و آموزش علم برای کودکان بیشتر از هر چیزی دیگر توجه داشته باشند تا از تاریخ و مشاهیر گذشته خود آگاه باشند.

قابل یاد آوریست، یک مکان منظم در وزارت فوایدعامه جهت آموزش و پرورش کودکان وجود دارد که عملاً کودکان توسط استادان آموزش داده می شوند.
دفتر مطبوعاتی وزارت فواید عامه

11 months 2 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۹:۲۲
Background image

وزیر محترم فواید عامه از جریان کار توسعه و تأسیسات جدید ایستگاه خط آهن بندر تورغندی دیدار نمود

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه ا.ا.ا در حالیکه وی را یک تیم تخنیکی همراهی می نمود، در جریان سفر کاری خویش به ولایت هرات، از جریان کار توسعه و تأسیسات جدید ایستگاه خط. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۹ - ۱۳:۵۶
Background image

کار اعمار سرک چک – دایمیرداد به طول ۶۰ کیلومتر در ولایت میدان وردگ جریان دارد

وزارت فواید عامه ا.ا.ا کار اعمار سرک چک – دایمیرداد ولایت میدان وردگ را به ارزش ۲ میلیارد و ۴۰ میلیون افغاني با دو شرکت خصوصی قرارداد نموده بود که اکنون علاوه بر کار دیزاین آن کار اعمار. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۷ - ۱۴:۱۶
Background image

وزیر محترم فوایدعامه از جریان کار اعمار لین دوم شاهراه کابل-جلال‌آباد بازدید کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه ا.ا.ا، در حالیکه وی را یک تیم تخنیکی همراهی می نمود، از جریان کار اعمار بخش ۳۲ کیلومتر لین دوم شاهراه کابل-جلال آباد از طرف کابل که اکنون. . .

BACK TO NEWS