پروژه اعمار و ساختمان سرک ولسوالی نجراب ولایت کاپیسا به طول ۱۳.۴کیلومتر ازسوی وزارت فوایدعامه به شدت جریان دارد

kalim_admin
یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۴ - ۱۰:۲۶
د کاپیسا ولایت نجراب ولسوالۍ د ۱۳.۴ کیلومتره سړک د رغونې چارې د ټولګټو وزارت له لوري په چټکۍ سره جریان لري

پروژه اعمار و ساختمان سرک ولسوالی نجراب ولایت کاپیسا به طول ۱۳.۴ کیلومتر، به ارزش ۳۹۲ میلیون افغانی میان وزارت فوایدعامه ا.ا.ا و یکی از شرکت ساختمانی‌وسرکسازی قرارداد گردیده است و اکنون کار آن با ۲۲درصد پیشرفت فزیکی جریان دارد.

درامتداد این پروژه ساخت یک پایه پل به طول ۲۰متر، ۹۱ پایه پلچک، ۲۹۷۰ متر جویچه سنگ کاری، ۳۲۴۵ متر جویچه‌ی سنگ فرش و ۱۸۸۲ متر دیوار استنادی نیز شامل میباشد که کار در تمام این بخش ها بشدت جریان دارد. درحال حاضر کار هموارکاری مسیر ۱۰۰درصد  و کار کندنکاری و پرکاری بدنه سرک متذکره بیش از ۹۵ درصد تکمیل گردیده است.

سرک ولسوالی نجراب از جمله مسیرهای مهم ترانسپورتی درولایت کاپیسا به شمار میرود که با تکمیل کار آن سهولت‌های چشمگیری را در زمینه رفت‌وآمد مردم، انتقال اموال تجارتی و محصولات زراعتی، دسترسی مردم به مراکز صحی و تعلیمی فراهم میسازد.

11 months 3 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۸:۱۶
Background image

وزیر محترم فواید عامه از پروژه های تحت کار در ولایت جوزجان بازدید کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فوایدعامه ا.ا.ا درحالیکه وی را یک تیم تخنیکی همراهی می‌نماید، در ادامه سفر اش به ولایات غربی و شمالی کشور، به ولایت جوزجان سفر نمود و از جریان کار. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۸:۹
Background image

وزیر فواید عامه از شماری پروژه‌های تحت کار در ولایت فاریاب و بندر آقینه این ولایت بازدید کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه ا.ا.ا، در ادامه سفر اش به ولایت‌های هرات و بادغیس به فاریاب سفر نمود. درین سفر که یک تیم تخنیکی نیز او را همراهی میکند از شماری پروژه‌های. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۸:۱
Background image

وزیر محترم فواید عامه از جریان کار شماری از پروژه‌های ساختمانی در ولایت بادغیس بازدید کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه‌ا.ا.ا، در جریان سفر اش به ولایت بادغیس، از جریان کار شماری از پروژه‌های ساختمانی در این ولایت بازدید کرد و به مسئولان مربوطه را در مورد. . .

BACK TO NEWS